Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tyle ladnych lasek a ja z taka torba

Polecane posty

Gość gość
Hmmmm jeżeli uwierzyć w to co piszesz to jestem za tobą a baba która jest twoją żona to z******* leń. Tak nazywam panny co to siedzą w chałupie,mają dzieci w wieku przedszkolnym albo kur...1 dziecko i do roboty się nie kwapią przy tym narzekają na brak czasu i jeszcze kasy zamiast isc do pracy. rozumiem jak szukają i nici z tego. Jednak w większości to taka kobita chce siedzieć w domu. Kumam klimat jak dba o dom, posprzątane,poprasowane, ugotowane. Mając 2 kę dzieci roczne i 2letnie miałam blysk w domu,pomalowane paznokcie,chuda d**ę i poprasowane lda wszystkich dmownikow ubrania. W tej chwili ogarniam 3kę,jestem na macierzyńskim i za rok musze ogarnąć męża, 2ke z wieku szkolnym i rocznego malucha w żlobku i moją pracę zawodową. Przy tym obecnie nie wyobrażam sobie nie malować paznokci,miec grubą d**ę i nie przykladac wagi do ciuchow(oczywiście w domu nie ma to większego znaczenia czyli leginsy i tshirt). Wiem ze pewnie sytuacja jaką opisal autor nie wygląda dokładnie tak jak czytamy bo to relacja 1 ze stron,jednak mysle ze jest w tym wiele prawdy. Nie lubię leniwych bab, nie lubię zaniedbanych niechlujów. tyle w temacie. Radzę autorowi dac do zrozumienia zonie żeby cos ze sobą zrobiła. Niech nie utwierdza jej w przekonaniu ze jest wyjeb..w kosmos laską bo nie jest skoro jest leniwa,ma grubaa d**ę i nie dba o siebie.

Gość gość
Przepraszam, że pytam ale gdzie pracujesz? Bo zastanawiam się nad rozpoczęciem innej drogi zawodowej, a wysokie zarobki brzmią intrygująco. A co do Twojej żony, może powinieneś jej zasugerować, żeby zaczęła dbać o zdrowie i dawała córce dobry przykład.

Gość gość
I dzieko jest w przedszkolu !!!! Jakas porazka , nie radzi sobie z zyciem . Mysle , ze przed slubem musiala zajac sie tylko swoja duupa , a mamunia robila resxte w domciu , a terza to zajmuje sie tylko corcia , a maz ogarnia reszte!!! Wygodnictwo!!!!!!! Lenistwo!!!!!!! Nierobstwo!!!!!! Wstyd!!!!! A ty nadal ogladasz sie za ' laskami ' , powielasz swoj wybor-aktualnego stanu rzeczywistosci!

Gość gość
cóz popatrzyc zawsze mozna na piekne kobiety ale nic pozatym . nawet flirt nie wchodiz w gre bo poco. za duzo mam do stracenia a zona moze sie ogarnie jak dziecko pójdzie do szkoł we wrzesniu. ok musze spadac na siłke. 3majcie sie . dowidzenia.

Gość PanPorucznik
>>rece mi nie odpadna a i jej bedzie lżej. żalisz się, a jesteś zwykłą, męską c**ą:o baba siedzi w domu a ten jeszcze jej sprząta:o

Gość gość
tak to jest, wiekszosc kobiet taka jest po slubie, niestety tak sa wychowane Polki ze jedyne szczescie to maz i dzieci, a nie ma mowy o zadbaniu czy swoim zyciu-mowie tu o jakims hobby, pracy, silowni, kinie czy teatrze, dla mnie to sa smieszne rzeczy bo wiekszosc kobiet po slubie i porodzie uwaza ze nic wiecej nie potrzebuja, nie maja wlasnego zycia, dzieci dorastaja ida swoja droga , maz tez zazwyczaj cos robi a zona??? nic gnusnieje, jest zrzedliwa i na wszystko narzeka, a potem sie dziwi ze maz sobie kogos znalazl, bo byla non stop niezadowolona i nieszczesliwa, ale one same sie do tego doprowadzaja, tylko ze ZADNEJ nie wytlumaczysz ze powinna miec tez wlasne zycie...niestety

Gość gość
Ładnie że pomaga żonie,ale też sądzę że prawdopodobnie jest c**ą. Mój mąż nawet gdy byłam w ciązy wymagał obiadów,obsługi w tym sexu codziennie. Z obserwacji wiem ze takie leniwe panny umieją się dobrze ustawić i jeszcze narzekają ze np.-kasy im brakuje a d**y nie rusza żeby isc do pracy mimo ze dziecko już w przedszkolu. Mieszkając w W-wie i mając 2 dzieci rok po roku bylam na macierzyńskim potem na pol roku na wychowawczym. Jako jedyna z grupy koleżaneczek miałam 2 dzieci i zamiar wrocic do pracy. Moja kumpela miała 1 syna i ciągly syf w domu. Do pracy nie miała zamiaru isc, w domu sprzatac nie lubila, dbac o siebie czy dziecko także nie- smiala się z tego ze moje dzieci zawsze maja poprasowane ubrania na spacer i sa ladnie ubrane a ja ze się stroje spacerując(pomalowane paznokcie czy sukienka,bez zadnych ekstrawagancji większych,normalnie dbająca o siebiekobieta). Wyprowadzilam się z tego osiedla, z W-wy.Widzę na facebooku ze te gwiazdy maja 8 letnie dzieci, prawie wszystkie 1 dziecko i nie pracują.Jedna codziennie wstawia nowe fotki z rąsi i zajmuje się nawet nie potrafie powiedzieć czym...I tak większość tych gwiazd. Takie leniwe d**y jak twa małżonka. Cóż, myslę, ze ludzie zyją w roznych układach. Mój mąż wcześniej miał już zone-niechlujną syfiarę która ma teraz 34 lata i nigdy nie shanbila się robotą. Opowiadal mi ze nigdy mu nie prasowala, w domu był taki syf ze jak szedł to się często potykał itp. Jednak to ona kopnęła go w d**ę a nie on ją:) Znalazla sobie innego,gwoli ścisłości hindusa i poszla w p**du okradając go z kasy i zalatwiajac sobie z******te alimenty.Tak wiec jak to jest-czy faceci serio wolą i doceniają te zaradne, oddane, zadbane??Mój teraz ma mnie,niby gadal wiele razy ze jestem idealem jeżeli chodzi o dbanie o dom,dbanie o siebie , oddanie jemu itd.Jednak jaka jest prawda??? Może jakby tamta go w d**e nie kopnęła to by sam jej nie rzucił?Ba,moze jakby miał do wyboru mnie i ją to wybralby ją?:) Niby wiele razy temu zaprzecza i smieje się z moich hipotez,ale panowie sami nie wiedza co chcą i im większa sucz i leniwa ,cwana dupa tym oni są b posikani.