Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są jakieś kobiety które mają poglądy Janusza Korwina Mikke

Polecane posty

Gość gość

czy wszystkie jak jeden mąż mają wyprane przez lewactwo mózgi?

Gość gość
Ja. nie wszystkie poglądy, ale z większością się zgadzam

Gość gość
No tak. lepiej mieć wyprane przez szowinizm mózgi :) ja jestem za lewicą, ale nie w komunistycznej formie, co często jest jedynym argumentem prawaków :P (no ale co się dziwić.. skoro większość wyborców to mężczyźni w wieku 18-25 lat)

Gość gość
Ja się z nim zgadzam, choć nie we wszystkim. Aczkolwiek mam poglądy prawicowe, jeśli o to chodzi. Gardzę lewactwem.

Gość gość
Są. :) )Oczywiście wszystkie inne są głupie.

Gość gość
on nie ma pogladow on ma trendy rynkowe 🖐️

Gość gość
ja. Od lat traciłam głos głosujac na niego.

Gość gość
W całej tej retoryce drażni mnie to przedszkolne przekomarzanie: kto nie robi tego a tego jest głupi. Nie wiem kogo ma to przekonać. Wśród lewaków też są mądrzy ludzie, otwarci na rozmowę i argumenty, którzy pewnie daliby się przekonać do tego czy tamtego, ale nie argumentem: kto jest za lewicą jest głupi. W przedszkolu to może działa.

Gość ja sie zgadzam ale nie we
wszystkim. . często gdy K***in mówi o pracy, umiejętnościach kobiet - to kobiety się oburzają bo SAME uważają że ich zajęcia są gorsze :D on wcale nie mówi że umiejętność zajmowania się dzieckiem i prowadzenia domu jest gorsza,mniej wartościowa od umiejętności np. liczenia całek :D to one TAK ODCZUWAJĄ :D

Gość gość
a co z tych całek takiego mamy? nic.. a z opieki nad dzieckiem? społeczeństwo.

Gość gość
Korwin chce aby w Polsce kobieta miała wybór czy chce być w domu i wychowywać dziecko a mąż zarabia wystarczająco na cała rodzinę a kobiety się oburzają i nazywają go szowinistą. Janusz król sam podkreśla często, że zajmowanie się domem i dziećmi jest pracą ważniejszą od walenia pieczątką w biurze 8 godzin.

Gość gość
"a co z tych całek takiego mamy? nic.. a z opieki nad dzieckiem? społeczeństwo." . A wiesz idioto, że dzięki matematyce teraz mogłeś napisać ten komentarz i mieć np. dach nad głową?

Gość gość
jest taka. na nick "mam dość takiego kraju". udaje prawniczkę ale prawdopodobnie ma tylko zawodówkę krawiecką.

Gość gość
napisać komentarz tak. Ale mieć dach nad głową.. niekoniecznie

Gość gość
A wiesz ignorancie, że cała fizyka stoi na matematyce? A jak obliczysz wytrzymałość materiały bez wyższej matematyki?

Gość gość
Kiedyś nie znali fizyki i budowali wigwamy ;) dach nad głową to nie tylko blok

Gość gość
Brawo ignorancie. Kiedyś też nie znali współczesnej medycyny a ludzie jakoś żyli nie?

Gość gość
Nie nazywaj mnie ciagle ignorantem. Medycyna to zupełnie coś innego niż inżynieria. Tak naprawdę ludzie nie potrzebują nowoczesnego budownictwa, za to medycyny moim zdaniem tak.

Gość gość
Ja akurat mam prawicowe poglądy, ale ten człowiek to debil i błazen, nawet ta mucha podkresla jego charakter. Nie wierze, zeby on to gadał na serio, tylko idioci w to wierza. Akurat jego stosunek do kobiet to oczywiscie ze szowinizm,bo był on nawet za odebraniem im praw wyborczych. Te jego chore pomysly, zeby w ogóle zlikwidowac zasiłki sa równie głupie, jak kiedys wymyslono komunizm. Totalna utopia, i brak myslenia, co z tego ze nie byłoby zasiłków, jak by nie mozna bylo wyjsc na ulice, bo zaraz ktos by napadł , albo kradzieze w sklepach wzrosłyby o 300%... Dla mnie to kolejny Lepper, nie rozumiem tylko jak dlugo o nim moze byc tyle szumu, juz dawno powinien zniknac z wizji, i leczyc hemoroidy