Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do ludzi co maja PSY

Polecane posty

Gość gość

W spółdzielni mieszkaniowej jest oplata jakas za psa . powiedzcie na co ida te pieniadze ? czy jeli w SM place jakis podatek czy cos od psa to moze nie musze po nim sprzatac jak nawali gdziesz na tranwiku .... p.s. psa jeszcze nie kupiłem narazie chce obczytac temat.

Gość gość
pierwsze słysze o opłatach w spółdzielni. co za ch**e. to moim zdaniem wbrew przepisom wyssane z d**y. ja podatków nie płacę i nie trzeba jeśli suka lub pies jest kastrowany, g***a powinno się sprzątać.

Gość gość
wiem ze miasta niektore zrezygnowały z pobierania opłac ta psy. ale wew. regulaminy niektorych spółdzielni stanowia ze taka oplate trzeba wnosic przynajmniej było tak kiedys, teraz pewny nie jestem . jutro zadzwonie do spółdzielni i zaytam bo juz zamknieta. myslalem ze tu na forum ktos zaspokoi moja ciekawosc.

Gość gość
miec jakiekolwiek zwierrze w mieszkaniu to matko jedyna............

Gość gość
w naszej spółdzielni są opłaty za tych wszarzy nawet teraz będziemy głosować żeby podnieść stawkę co by babcie po rezygnowały z tego dziadostwa

Gość Eeeurok
Ups, ja mieszkam w domu, więc nie znam odpowiedzi na to pytanie. Ale skoro psa traktujemy jak członka rodziny, to powinny być opłaty jak za domownika... Może jeszcze zgłoś się na jakieś forum dla piesków, choćby mojpies.com, bo tam pewnie będą wiedzieć więcej.