Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DUZY BRZUCH PO CIAZY

Polecane posty

Gość gość

urodzilam 4 m-ce temui nadal am brzuch jakbym byla w ciazy :/ nie moge na siebie patrzec. nie moge cwiczyc bo karmie piersia i syn nie chce potem jesc. co robic? gorsety odpadaja bo okropnie sire w tym poce

Gość gość
Mleko ci sie waży jak cwiczysz? Nie bardzo rozumiem co ma piernik do wiatraka. Jak nie będziesz ćwiczyć to albo brzuch ci spadnie albo nie.

Gość gość
tworzy sie kwas mlekowy i mleko jest kwasne

Gość gość
No, jaja sobie robisz. Co ty pier....

Gość gość
poczytaj w necie...

Gość gość
Nie wiem jak to jest ale moj brzuch zniknal samoistnie, bez zadnych cwiczen

Gość gość
nie żartuj- nie musisz ćwiczyć siłowo, od treningu kardio raczej nic się nie dzieje w mięśniach. a co do gorsetu, to nikt nie twierdzi, że jest w nim wygodnie i przewiewnie. coś za coś. ale z takim podejściem za 10 lat nadal będziesz mieć brzuch "po ciąży"

Gość gość
Taaaa, a ty cwiczylas tak bardzo intensywnie ze przedostal sie z do pokarmu. No litosci. Leniwa jestes i tyle.

Gość gość
ja w dwie godziny po porodzie nic nie mialam juz, wspolczuje...

Gość gość
Moj gin twierdzi ze 9m kobieta tyje i tyle samo powinna zrzucac. Ja po 9m bylam nawet chudsza niz przed ciaza ale jak patrze na zdejecia 4m po porodzie(akurat mam ze chrzcin) to wygladam na nich jakbym dopiero miala rodzic:/

Gość Shug Avery
Pierwsze słyszę, że kwas mlekowy czyli tzw. "zakwasy" mają jakikolwiek związek z karmieniem. Sama uwielbiam ćwiczenia i zaczęłam ćwiczyć zaraz po połogu. Karmiłam dziecko i nie było żadnego problemu. Może jest inny powód, dla którego dziecko nie chce jeść? Może warto zaprosić konsultantkę laktacyjną?

Gość Shug Avery
Pierwsze słyszę, że kwas mlekowy czyli tzw. "zakwasy" mają jakikolwiek związek z karmieniem. Sama uwielbiam ćwiczenia i zaczęłam ćwiczyć zaraz po połogu. Karmiłam dziecko i nie było żadnego problemu. Może jest inny powód, dla którego dziecko nie chce jeść? Może warto zaprosić konsultantkę laktacyjną?

Gość gość
probowalam kilka razy wracac do cwiczen - za kazdy razem po cwiczeniahc nie chce jesc, moze zbyt intensywne sobie dobralam - mel b lub chodakowska. co mozecie polecic?

Gość gość
Może spraw sobie odpowiednią suplementację. Jak chcesz to są takie spotkania w Warszawie organizowane przez tiens 24 com. Tam dobiorą Ci odpowiednie suplementy.

Gość gość
ja nie miałam już żadnego brzucha od razu po porodzie w szpitalu może została mi maleńka oponka ale ledwo widoczna