Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek098

czy przychodzi do was zmora senna?

Polecane posty

Gość kwiatek098

tak jak w temacie, czy przytrafiło wam się coś takiego, jeśli tak to jak sobie radzicie w takiej sytuacji?

Gość gość
A do ciebie przyszla ze pytasz?

Gość gość
do mnie kiedyś przyszedł szatan... Ale sobie poszedł i dobrze.

Gość gość
Ja sie obudzilam w nocy i na piecyku siedzial mlody chlopak i sie na mnie patrzyl i po paru sekundach znikl.Niewiem czy to moja wyobraznia czy nocne mary.

Gość gość
ja mam często wrażenie, że ktoś w pokoju jest, choć śpię sama. Ale to pewnie sen na jawie.

Gość gość
też zmarli nie mają co robić tylko odwiedzać żywych...

Gość kwiatek 098
kiedyś przez pewien czas zdarzały mi się często takie sytuacje, ze budziłam się w nocy, nie mogłam oddychać, wydobyć z siebie żadnego dzwięku, tak jakby ktoś lub coś mnie dusiło , przerażające uczucie

Gość kwiatek 098
kiedyś przez pewien czas zdarzały mi się często takie sytuacje, ze budziłam się w nocy, nie mogłam oddychać, wydobyć z siebie żadnego dzwięku, tak jakby ktoś lub coś mnie dusiło , przerażające uczucie

Gość kwiatek 098
kiedyś przez pewien czas bardzo często zdarzały mi się takie sytuacje, że budzilam sie z okropnym uczuciem , nie mogłam oddychać ani wydobyć z siebie zadnego dzwięku tak jakby coś mnie dusiło , przerażające

Gość kwiatek 098
kiedyś przez pewien czas bardzo często zdarzały mi się takie sytuacje, że budzilam sie z okropnym uczuciem , nie mogłam oddychać ani wydobyć z siebie zadnego dzwięku tak jakby coś mnie dusiło , przerażające

Gość gość
Do mnie przychodzi bardzo często - nie moge się wtedy ruszyć , gorzej mi się oddycha , nie moge otworzyć oczu. Słyszę ruchy jakby ktoś koło mnie chodził . Okropne to !

Gość gość
Do mnie przychodzi bardzo często - nie moge się wtedy ruszyć , gorzej mi się oddycha , nie moge otworzyć oczu. Słyszę ruchy jakby ktoś koło mnie chodził . Okropne to !