Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaleglosci w szkole

Polecane posty

Gość gość

Witam. Szukalam juz tematów ale nie znalazlam nic związanego z moim problemem. Otóż chodzi o szkole. Jestem w 3kl technikum. Nigdy nie mialam problemów z nauka, zagrożeniami. Jednak w tym roku szkolnym opuszczalam szkole. Na poczatku z lenistwa, na polrocze mialam dwa zagrożenia. Później mama zachorowala na raka, bardzo się tym przejelam, mialam zalamke. Zajmowalam się domem, dorabialam bo drogie leki i ogólnie zawsze z kasa na styk, a do tego tata lubi wypić i niczym się nie przejmuje. No wiec wyszlo ze celu miesiąc nie bylo mnie w szkole, kwiecień, Do tego doszly problemy z mom zdrowiem, częste bóle brzucha, oslabienie, krwotoki z nosa. Jezdzilam po lekarzach, problem wyniki krwi ale niczego Sie nie dowiedzialam tylko recepty i podejrzenie depresji. Teraz przez caly maj mialam praktyki, od poniedzialku wracam do szkoly. Mam zaleglosci z wszystkich przedmiotów, w drugim polroczu prawie nic nie zdawalam bo unikalam szkolny, balam się wrócić. Wstalam rano ale nie jechalam do szkolny bo się balam, mówi lam sobie jutro na pewno pojazd ale na gadaniu się kończylo. Będę chodzić do nauczycieli z prośbą o szanse, ale jeśli nie pozwolą mi pozdawac i zostanę rok to co mam zrobić? Nie chce tego, myślę o zabraniu paperow , pójściem do liceum dla doroslych i znaleźć jakąś prace żeby parę groszy wpadlo. Do dam ze nienawidzę tej szkoly i swojej klasy, każdy jest falszywy i z nikim nie gadam. Proszę o jakieś rady.

Gość uuuhuuhu
Trochę lipa. A nie możesz zostać??

Gość gość
Nie bardzo, roczniki niżej jada na nowej podstawie i bym musiala zdawać jakieś egzaminy.