Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żukosław

Jak spotkać kochającą dziewczynę?

Polecane posty

Gość żukosław

Mam 21 lat nigdy nie miałem i nie mogę znaleźć dziewczyny, jest to mój największy problem z jakim się borykam. Większość moich znajomych znalazło swoje drugie połówki, ja nie i czuje się samotny. Jeśli chodzi o relacje z kobietami to jestem trochę nieśmiały, czasem jednak zdobywam się na odwagę i niestety nie przynosi to zbyt pozytywnych rezultatów, a jeśli już uda mi się zdobyć telefon do dziewczyny, to później albo mnie zbywa, albo nie odbiera. Co jest ze mną nie tak? Jak mogę zmienić swoją sytuację? Czuje się jakby ciążyła nade mną jakaś klątwa. Staram się być dobrym człowiekiem, ale czasem wydaje mi się że super byłoby być s*********m raniącym kobiety i mającym ich na pęczki, niestety nawet gdybym chciał, to bym tak nie potrafił. Piękna i ciepła kobieta-to moje największe życiowe marzenie, niestety jak dotąd nie do zrealizowania. Co jeszcze muszę zrobić by zdobyć to czego pragnę?

Gość gość
a może powinieneś popracować nad swoim wyglądem. Jak się ubierasz? Dbasz o zęby, higienę osobistą?

Gość gość
skoro chcesz tylko piękną to kobiety też mogą chcieć tylko przystojnego, obniż wymagania

Gość gość
a może powinieneś popracować nad swoim wyglądem. Jak się ubierasz? Dbasz o zęby, higienę osobistą?

Gość gość
zejdz na ziemie dzieciaku, skoro jestes brzydalem to nie marz o pieknej bo jej nie bedziesz nigdy mial:O one sa zarezerwowane dla zaje/bistych pieknych facetow, a nie cio/t brzydali takich jak ofermy z kafe:O

Gość gość
zejdz na ziemie dzieciaku, skoro jestes brzydalem to nie marz o pieknej bo jej nie bedziesz nigdy mial:O one sa zarezerwowane dla zaje/bistych pieknych facetow, a nie cio/t brzydali takich jak ofermy z kafe:O

Gość gość
Gffgfgg