Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak znalezc i gdzie porzadnego mezczyzne ?

Polecane posty

Gość gość

ktory bedzie dojrzaly, kulturalny, odpowiedzialny, wierny, oczuciowy, szczery, mily, szanujacy, nieklotliwy, zadbany, pracowity, nieleniwy, troskliwy, opiekunczy, niepalacy, niepijacy, niebijacy, kochajacy, pomocny ??

Gość gość
gdzie ?to nie wszystko, trzeba jeszcze coś ,aby ta druga osoba dostrzegła i szalenie sie zakochała

Gość szarik na 102
Są tacy,znan ich wielu... Tylko oni nie ruhają!

Gość gość
ja znam takiego ale on nie chce się wiązać jest aseksualny :(

Gość gość
moze byc aseksualny, ale ma byc zadbany a nie jak swinia i brzydki jak zwierze i spelniac wszystkie wymagania a nie tylko 1 czy 3 wiec gdzie takich szukac, gdzie takiego znajde?

Gość gość
Ta lista jest zdecydowanie zbyt długa. Wybierz 3-4 cechy, które są najważniejsze. I po tym kątem oceniaj wolnych facetów, których widzisz wokół siebie. I tyle.

Gość gość
Mogę powiedzieć że ja jestem kulturalny, wierny, uczuciowy, szczery aż za bardzo, miły, niekłótliwy ,pracowity i nieleniwy, troskliwy i opiekuńczy, nie palę i nie piję, kobiety nie uderzę a sam nieraz oberwałem w rożny sposób, jestem pomocny ale co z tego? kobieta która ze mną by była też powinna odznaczać się tym samym a niestety jedna taką poznałem , niestety ona sie ciągle kłóciła i ciągle była zazdrosna, starałą się a na koncu mnie rzuciła przez swoje chore podejrzenia. taka smutna prawda, nie ptorafiłem jej docenić ale ona też była zbyt szybka

Gość gość
Dlaczego mam wybrac 3-4 cechy skoro to sa najwazniejsze : dojrzaly, kulturalny, odpowiedzialny, wierny, oczuciowy, szczery, mily, szanujacy, nieklotliwy, zadbany, pracowity, nieleniwy, troskliwy, opiekunczy, niepalacy, niepijacy, niebijacy, kochajacy, pomocny. Jesli wybiore dojrzalego, kulturalnego i milego to bedzie mnie bil, bedzie chlal i palil, a tego nie chce:O jesli wybiore niepijacego, niebijacego, niepalacego to bedzie jak dziecko niedojrzaly, nie bedzie mnie szanowal, bedzie sie klocil a tego nie chce:O jesli wybiore pracowitego, kulturalnego, pomocnego to bedzie mnie zdradzal, oszukiwal, nie bedzie kochal a tego nie chce:O jesli wybiore milego, uczuciowego, troskliwego to bedzie brzydki, niezadbany, lewniwy a tego nie chce:O wiec co nie wybiore i tak bedzie zle!!! nie da sie wybrac 3-4 cech bo to wtedy nie bedzie ani porzadny ani odpowiedni mezczyzna do zwiazku:(

Gość szaman artysta
Nie czytać! Podziwiać!

Gość gość
gdzie ?w klinice

Gość szarik na 102
Nemocnice na kraiu mesta!

Gość gość
Dlaczego masz wybrać 3-4 cechy? To proste! Żeby nie umrzeć jako stara panna! :-D

Gość edek75
zrezygnuj z takich cech jak:wierny,odpowiedzialny,niepijacy,kulturalny,pracowity a bedzie ci latwiej kogos znalezdz

Gość singleNoMORE
Wielu jest takich tyle, że z reguły nie iskrzy nigdy jak kobieta spotyka miłego, sympatycznego, troskliwego chłopca.

Gość koleczka9
Szczerze? To nie jest takie łatwe ... Szczególnie kiedy ktoś jest nieśmiały. MI akurat wrodzona nieśmiałość bardzo przeszkadzała w kontaktach z innymi ludźmi... Możesz spróbować zwiększyć swoją pewność siebie - no wiesz, Fryzjer, nowe ciuszki. MI akurat bardzo pomogły perfumy z feromonami ( używałam Love & Desire). Bardzo skuteczne no i niesamowicie podobają się mężczyznom.

Gość hgyutrd
sama sie stań "dojrzaly, kulturalny, odpowiedzialny, wierny, oczuciowy, szczery, mily, szanujacy, nieklotliwy, zadbany, pracowity, nieleniwy, troskliwy, opiekunczy, niepalacy, niepijacy, niebijacy, kochajacy, pomocny ?? " Jeśli już taka bedziesz to napewno takiego spotkasz, a nawet jeśli nie spotkasz to już to nie bedzie miało dla ciebie znaczenia:D

Gość gość
Problem tkwi w facetach, bo sa beznadziejni i nie ma w czym wybierc. Jestem dojrzala, odpowiedzialna, kulturalna, mila, pomocna, opiekuncza, troskliwa, nie pije, nie pale, szanuje siebie i bliskich, jestem wierna, kochajaca, nieklotliwa, zadbana, ladna, szczupla, szczera, pracowita, nikogo nie bije i takiego samego chce miec partnera, wiec gdzie takiego mam szukac?