Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

twoja kotka psotka

Mam pytanie

Polecane posty

Cześć, zacznę od meritum, czyli od pytania. Mam pewien problem, który de facto nie mierzi mnie aż tak bardzo. Skoro już to czytasz, to mogłabyś nie marnować swojego czasu i podjąć próbę wypowiedzenia się z sensem. Znasz jakieś fora o tematyce ogólnej, podobne do kafe? Chodzi o to by porozmawiać o wszystkim i o niczym, więc wszelkie tematyczne odpadają. Planuję się stąd wynieść, tylko nie wiem jeszcze dokąd.

Gość gość
Tak trzeba sie wyniesc :)

Nie ma cudowniejszego forum niż kafe ani żadnego innego podobnego. Modlę się do elfów jedynie o to aby można było mieć avatary. Tutaj masz tą świadomość że admini mają cię gdzieś nawet jak cię banują, a na innych forach będą ci edytować posty, pisać jakieś uwagi i pie/r/d/o/l/i/ć bzdury o poprawności wypowiedzi. Lecz na kafe kulturę osobistą dawkuje się wedle własnego uznania.

Gość szarik na 102
Jest taki czeski...seznaj.cz Wedle onetu a troszku oxygenu...

Jagoda masz rację. Ale to działa tak tylko dlatego, że tu za dużo ludzi siedzi i po prostu się nie wyrabiają. Tak sobie pomyślałam, że może lepiej odejść. Nie jestem tu do niczego potrzebna i nie wiem, czy jest sens zostawać. Mam wrażenie, że wszyscy tylko chcą sobie na wzajem dokopać. Może nie wszyscy, bo zdarzają się wyjątki. Będę za tobą tęsknić jagodo, masz świetne teksty. Trochę żal odchodzić. :(

Nigdy nikomu tu nie dokopałem nawet jak mnie denerwował bo nie chce mi się pisać czegokolwiek na kogoś temat (no z wyjątkiem Sandry). Na samym początku nie mogłem znieść prostactwa trolli na temat "pojazdów" na kogoś, nie mam nic do obrażania ludzi ale niech robią to zasadnie. Np mnie też obrażali i to za pisanie prawdy np o bogach albo zarzucali brak kultury i szacunku podczas gdy to nie brak kultury czy szacunku tylko twardo wypowiadane słowa prawdy.

Gość gość
po czeski ja troche poradzem :)

Właśnie o to chodzi, że obrażają cię, a nawet nie maja odwagi się podpisać. To jest tchórzostwo wyższego rzędu. Szarik, ty pewnie nawet nie wiesz, że jesteś ojcem mojego nicka. Dzięki za linka. Znam trochę czeski, chociaż słabo u mnie z pisaniem. :)

Gość gość102
tez sie nad tym zastanawiałem czy jest jakies podobne forum, nawet zacząłem przeszukiwanie...ale niestety nie znalazłem.

Gość gość
Szarik to jest kobieta :)

Gość szarik na 102
Eh,kotka niech Ci będzie córka...po czesku będzie prawie tak samo. Chociaż prawie,robi wielką Różnicę... Ale je to hrozne,zdrawim te,kicikici...

Gość szarik na 102
Tak ,jestem 100%kobietą,tylko mam d**e nie ogoloną! Cały jestem nie ogolony,ale za to szczepiony!

Gość szarik na 102
Ano,ja sem pes na żeny...

Gość nic to po tobie
jagoda to facet? szarik to kobieta? kurde, faktycznie gender

Przyznam szczerze że nie wiem co to jest to "gender" bo nie chciało mi się jak dotąd sprawdzić w Google. Domniemam że to coś z seksualnością ale mi zawsze się to kojarzyło z jakimiś lekami z koncernu Bayer.

Gość skąd się tacy biorą
gender to głąb po czesku, dlatego nie wiedziałeś

Gość małpka w wirówce
Forum Romanum, Forum Magnum i Fejsbuk

Gościu, dobrze, że się bardziej nie rozpędziłeś. Mogłeś jeszcze ze mnie zrobić obojnaka. Uff, upiekło mi się. :) Jagoda, pewnie byś miał, chociaż chyba najmniej ich potrzebujesz. :)

Gość szarik na 102
Nie wiem jak jest głąb po czesku,ale gołąb to był dachowy obesraniec...

Gość gość
ja znam

Twoje modlitwy zostały wysłuchane. Nie wszystko udało się na raz, ale elfy pracują nad tym dalej. Miejsce pod twój avatar już przygotowały. :D

Gość szarik na 102
Elf,po niemiecku to 11,po czesku będzie deset+1... Jak się czesi modlą to ten na górze ma chyba nie zły ubaw... Niemców chyba nie słucha nawet,a żyją...