Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaKaro

Ginekolog, podziękowanie itp.

Polecane posty

Gość mamaKaro

Hej, w lipcu minie rok jak urodziłam córkę. Mam przewspaniałego lekarza dzięki któremu (zastosowane leczenie) zaszłam w ciążę i urodziłam zdrowe dziecko. Wcześniej wielu lekarzy postawiło na mnie krzyżyk - że nie będę mogła mieć dziecka. A ten podjął się leczenia i wyprowadzenia mnie na właściwe tory. Po porodzie, połogu byłam na wizycie, podziękowałam mu serdecznie za pomoc. Teraz wpadłam na pomysł by jak córka skończy rok pójść do niego i by córka "podarowała" mu kwiaty. Taki gest wdzięczności (mojej). To dobry pomysł? Czy jakoś z kosmosu? Co myślicie?

Gość mamaKaro
up up

Gość gość
Ja też urodziłam w lipcu i moja Córka ma na imię Karolina. :) Myślę, że to fajny pomysł, na pewno lekarzowi będzie miło.

Gość mamaKaro
dzięki za opinię...też tak pomyślałam że może mu być miło. A z drugiej strony nie chcę się wygłupić :) (choć on ma mega poczucie humoru i dystans)

Gość gość
A skąd jesteś?

Gość mamaKaro
Rzeszów.

Gość gość
To mnie nie przekonuje. Podziękowałaś już mu. Po co ciągać jeszcze dziecko.

Gość gość
kwiaty OK, nic innego

Gość gość
Szkoda. :( Miałam podobne perypetie i też trafiłam na wspaniałą lekarkę.

Gość mamaKaro
gość 29.05.2014 - dzięki :) o takie opinie mi chodzi właśnie . dodam tylko że lecze sie u niego nadal caly czas i czasem bywa tak że idąc tylko po receptę biorę dziecko ze sobą, nie mam jej z kim zostawić.

Gość gość
No to zna już dziecko więc nie ma co kombinować z wręczaniem kwiatów na rocznicę urodzin dziecka.

Gość gość
mysle ze to fajny pomysl i jesli czujesz taka potrzebe to czemu nie? na pewno bedzie mile zaskoczony :)

Gość goścgośćgość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)

jak dla mnie po roku to trochę dziwne, to już przesada. Co innego po porodzie, a tak jakbyś trochę obsesję miała, nie rob z lekarza boga, to w końcu jego obowiązek. Pomyśli, że przez 12 mcy ciągle go wspominasz i wychwalasz, a później lekarze "obrastają w piórka" i są tragedie na porodówkach. To jego obowiązek. Pewnie jeszcze za to płaciłaś... Ja tez byłam bardzo wdzięczna, ale za leczenie "do zajścia" i prowadzenie ciąży zapłaciłam mojemu lekarzowi ponad 3000 w niecały rok, więc to wystarczy moim zdaniem. lekarz nie robi Ci przysługi.

Gość mamaKaro
nie, nie płaciłam mu nic wiecej nic za wizyty! nawet po tez nic nie dostał oprócz slow podziekowan,,,,, bez przesady, nie mam obsesji, pomyslalam ze to mily gest. i tyle.