Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkolenia w okresie wakacyjnym dla terapeutów

Polecane posty

Gość gość

Czy znacie jakieś ośrodki szkoleniowe? Może jakieś propozycje szkoleń, kursów na okres wakacji? Kończę kolejny rok studiów i w międzyczasie chciałabym nadal się rozwijać. Podkreślam, że lubię podróżować, tak więc odległość nie ma dla mnie większego znaczenia, jestem skłonna nawet za zachodnią granicę pojechać.

Gość gość
Proponuję terapię lustrzaną. Jakiś czas temu byłam na kursie w Poznaniu, niejaki Soyer organizował.

Gość Kluseczka89
Soyer ma bogatą ofertę szkoleniową i dotyczy ona nie tylko fizjoterapeutów, ale też księgowych oraz oświaty. Jeszcze nie byłam na żadnym, ale bardzo chciałabym jesienią, jak wrócę do kraju, udać się na coś dla fizjoterapeutów.

Gość gość
rzeczywiście soyer ma bardzo dobrą ofertę szkoleń - kurs integracji sensorycznej u nich pierwsza klasa! polecam bo naprawdę warto!

Gość Polineczka55
a w jakich miastach prowadzą kursy? bo ja wlasnie w wakacje chce się doszkolić z integracji sensorycznej i szukam dobrego i profesjonalnego kursu!

Gość gość
W takim razie to dobry wybór! Z tego co mi wiadomo kursy sa prowadzone w Gdańsku, Katowicach, Łodzi, Poznaniu, Wrocławiu i oczywiście w Warszawie.

Gość gość
Ja też polecam firme soyer. Byłam na kursie terapi ręki i jestem zachwycona. Pierwszy kurs na którym byłam zaciekawiona!

Gość gość
Ja mogę polecić integracje sensoryczną soyera. Naprawdę rozwijający kurs. Jestem bardzo zadowolona ze zdecydowałam sie na niego pójść!

Gość Adamant2
Też polecam Soyer - szkoliłem się u nich z fizjoterapii i z ich wiedzą dostałem dobrze opłacalną pracę w prywatnym ośrodku zdrowia. Otrzymany certyfikat odegrał tutaj również dużą rolę :) Wykładowcy to prawdziwi profesjonaliści.

Gość gość
"SOYER" to dobry wybór - jestem fizjoterapeutą i już kilkukrotnie miałem przyjemność z nimi współpracować.

Gość MagdalenkaToja
Byłam na kilku szkoleniach z firmy Soyer i potwierdzam- super szkolenia, dobra organizacja i dużo można się dowiedzieć.

W Warszawie polecam szczególnie Szkołę Psychoterapii Centrum CBT-EDU, można tam wziąć udział m.in. w szkoleniu przygotowującym do uzyskania kompetencji oraz oficjalnego certyfikatu terapeuty schematu. Kurs posiada rekomendacje Międzynarodowego Stowarzyszenia Terapii Schematu (ISST). Dla psychiatrów, psychologów i terapeutów na pewno będzie to atrakcyjna oferta.

Gość LorenaMeritano
Z Soyera w tym roku są w lipcu w sierpniu w okresie wakacyjnym , I jest to szkolenie Terapii Ręki I i II stopnia i to szkolenie nadaje uprawnienia ;) Sama się wybieram sie na nie i szczerze ,to nie mogę się doczekać ;)

Gość Ottik
o tak, potwierdzam że Soyer ma dobrych szkoleniowców! ja u nich dwa razy się doszkalałam i szczerze mówiąc wiele się nauczyłam. nie mogę narzekać na niedobór wiedzy po takim kursie ;)

Gość Rommsa
Też byłam u nich na szkoleniu kadrowym i byłam pozytywnie zaskoczona ilością wiedzy którą trzeba było przyswoić :) także ja też polecam bo za ta cenę jest to na prawdę super szkolenie!

Gość Ofelia31
Z integracji sensorycznej kurs jest prowadzony bodajze chyba w Warszawie o ile widziałam i to w miesciącu lutym przez firmę Soyer . Jakos zaraz na początku

Gość gość
czytam: terapeuta, a tu jakies fikanie koziołków :P

Gość ewkaWs
Tutaj http://www.hipnoza.org.pl/szkolenia/ są naprawdę rzetelne szkolenia z zakresu hipnozy terapeutycznej . Można się naprawdę wiele nauczyć i swoją widzę oraz umiejętności wykorzystać w pracy z pacjentem.

Gość akacja43
Tak jak wyżej @helio33 wspomniała, Centrum CBT obfituje w różnego rodzaju szkolenia dla terapeutów. Owszem, są organizowane 4-letnie kursy psychoterapii, ale to nie wszystko. Tematyka szkoleń obejmuje zarówno zagadnienia z obszaru terapii poznawczo- behawioralnej jak też i innych kierunków i podejść. Na ich stronie internetowej są podane szczegóły, polecam zajrzeć