Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia września

Koleżanki pilnie poszukiwane września poznań gniezno

Polecane posty

Gość asia września

Hejka:) krótko i na temat :) Szukam miłych koleżanek do wspólnych wypadów na kawę , pogaduszki , spacery:) Mam 24 lata i wszystkie drogi ze znajomymi się rozeszły ... Ja pochodzę z Wrześni , więc fajnie by było poznać koleżankę, z tych rejonów, którą mogłabym pogadać o wszystkim i o niczym :p

Gość Kass244
A ja z Krotoszyna ale to chyba sporo km? Tez mam 24 lata i jestem tu prawie sama:(

no niestety kawałek jest :/ ale jeżeli masz tylko ochotę możemy pogadać :)

Gość Kass244
A mieszkasz we Wrześni od urodzenia?:) bo ja w sumie w Wielkopolsce od lutego mieszkam i nie mam tu znajomych poza moim Narzeczonym z którym mieszkam.

Ja tak, od urodzenia :) a gdzie wcześniej mieszkałaś,jeśli mogę zapytać? ;)

Gość Kass244
Mieszkałam w Kielcach:) Więc kawał jest xD Troche czuje sie tu samotna bo tam zostawiłam swoich znajomych. A tak czym sie na co dzien zajmujesz?:)

No to gratuluje odwagi ;) ja teraz to głównie zajmuje się pracą... Mamy sezon,więc ciężko jest znaleźć wolną chwilę ;) Dzisiaj mam ostatni dzień wolnego do lipca , więc czeka mnie lekki maraton ;)

Gość Kass244
Oj no to faktycznie niezły maraton:P Respekt bo chyba niezła pracoholiczka z Ciebie :D a ja szukam pracy i póki co niestety żadnej odpowiedzi na moje cv... A już mnie dobija to siedzenie bo strasznie nudno jest:/ No to moze mogłabys mi dac maila albo cos to bysmy załapały kontakt:) Tylko kurcze tutaj troche strach podawac na forum bo wiesz kazdy sie moze podszyc itp

Ja procoholiczka? Hmmn może trochę, lubię coś robić,dobija mnie bezczynność :)Ja też bardzo długo szukałam pracy, teraz jest strasznie jeżeli chodzi o znalezienie czegoś normalnego... A co do wymienienia się kontaktem , to tak się zastanawiam czy jest tu możliwość wyslania wiadomości prywatnej do zarejestrowanej osoby?? Tak jak mówisz trochę strach , trzeba coś wymyślić :P