Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O matko boska !!! Co oni zrobili z Kafeterią ? Jestem w szoku !!!!!!

Polecane posty

Gość gość

To forum wygląda teraz jak portal z plotkami a nie forum :O jestem zdruzgotana, jesli tak ma wygladac nowa kafe to ja stad uciekam, do tego nie da sie juz pisac postów z telefonu :(

Gość gość
kolejna to forum wygladalo jak gowno i pozostalo jak gowno i ty tez jestes gowno skoro rozpaczasz nad tym *******laj

Gość gość
Nowa szata kafeterii to uklon w strone jej wieloletnich i stalych bywalcow.LITERY SA TERAZ WIEKSZE z uwagi na to ze wiekszosc z nich juz prawie posleplo od ciaglego przesiadywania przed komputerem.

Gość Nie podoba mi się
Co z \tego,że większe litery,jak tło jaskrawe nie do wytrzymania.

Gość gość
wloz sloneczne okulary a kto w ogole kaze ci tu siedziec? malo innych for masz w internecie?:D

Gość Nie podoba mi się
Nie piertol,to moja sprawa jak i gdzie spędzam wolny czas.To kafe to jakaś porażka graficzna,i nie udawaj,że g***o jest ładne,bo nie jest.Ma być przejrzyście i funkcjonalnie,a jest byle jak.

Gość gość
mialam swoje ulubione topiki w "ulubionych " i zniknęły. nie mogę ich znaleźć :-O co oznaczają te serduszka / bialy i czerwony/ przy tematach ??

Gość gość
nie mogę wpisać nowych tematów do ulubionych...dlaczego??

Gość gość
to jakiego c***a piszczysz i narzekasz ? nie podoba sie czcionka?przejrzystosc? w tyl zwrot i wypad:D

Gość Nie podoba mi się
gość 29.05.2014 to jakiego c***a piszczysz i narzekasz ? nie podoba sie czcionka?przejrzystosc? w tyl zwrot i wypadsmiech.gif x Smarku przymknij paszczę.

Gość gość
mialam swoje ulubione topiki w "ulubionych " i zniknęły. nie mogę ich znaleźć pechowiec.gif co oznaczają te serduszka / bialy i czerwony/ przy tematach ?? " u mnie ulubione tematy zostaly normalnie w ulubionych a czerwone serduszka oznaczaja wlasnie, ze ten temat masz zaznaczone w ulubionych:D

Gość gość
czcionka jest okropna, daje po oczach, brak jest możliwości wpisania do ulubionych i usunięcia