Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ismena8876

Wróżba cygańska

Polecane posty

Gość ismena8876

Zauważyłam że dużo jest pań jak i panów interesujących sie wrózbami i losem jaki ich czeka, a więc znam jedną i kiedyś tam praktykowałam i wróżyłam sobie ze zwykłych kart. więc potrzebujemy tylko talie kart ( bez jokera) układamy w 7 stosów ( jak na zdjęciu) najlepiej gdyby karty pozaznaczać ( gdzie dół a gdzie góra) ponieważ każda ma inne znaczenie. 7 stos to los jaki nas czeka w przyszłości, najbardziej liczą sie ostatnie karty, ponieważ one tylko pokazują prawdę. www.zapodaj.net/8ab0bfb565ae9.jpg.html www.zapodaj.net/7923b212bb62a.jpg.html www.zapodaj.net/d1fe7c17e3a3b.jpg.html Więc jak wróżyć? Siadamy wygodnie, tasujemy karty a potem je układamy w 7 stosów 1 stos- 1 karta 2 stos- 2 karty 6sty stos-6 kart 7stos- 7 kart Co znaczy każdy ze stosów: 1 stos- oznacza samego siebie, jaki jesteś 2- sytuacja w jakiej jesteś obecnie 3- przyjaciele i możliwości jakie za tym idą, na co cie stać ogólnie 4- wrogowie i przeciwnosci jakie rzucane sa pod wasze nogi 5- wasza przeszłość 6- wasze plany i obawy dotyczace życia 7 - przyszłość jaka was czeka

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować