Gość ismena8876 Napisano Maj 29, 2014 Zauważyłam że dużo jest pań jak i panów interesujących sie wrózbami i losem jaki ich czeka, a więc znam jedną i kiedyś tam praktykowałam i wróżyłam sobie ze zwykłych kart. więc potrzebujemy tylko talie kart ( bez jokera) układamy w 7 stosów ( jak na zdjęciu) najlepiej gdyby karty pozaznaczać ( gdzie dół a gdzie góra) ponieważ każda ma inne znaczenie. 7 stos to los jaki nas czeka w przyszłości, najbardziej liczą sie ostatnie karty, ponieważ one tylko pokazują prawdę. www.zapodaj.net/8ab0bfb565ae9.jpg.html www.zapodaj.net/7923b212bb62a.jpg.html www.zapodaj.net/d1fe7c17e3a3b.jpg.html Więc jak wróżyć? Siadamy wygodnie, tasujemy karty a potem je układamy w 7 stosów 1 stos- 1 karta 2 stos- 2 karty 6sty stos-6 kart 7stos- 7 kart Co znaczy każdy ze stosów: 1 stos- oznacza samego siebie, jaki jesteś 2- sytuacja w jakiej jesteś obecnie 3- przyjaciele i możliwości jakie za tym idą, na co cie stać ogólnie 4- wrogowie i przeciwnosci jakie rzucane sa pod wasze nogi 5- wasza przeszłość 6- wasze plany i obawy dotyczace życia 7 - przyszłość jaka was czeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach