Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolkabolka

Powrot do Polski po 8 latach

Polecane posty

Gość gość
Mam dwóch prezesów w rodzinie i oni potwierdzają że na tym samym stanowisku za te same obowiązki kobieta zawsze dostanie mniej! No niestety ale jęli mamy być szczerzy i pisać o większości wciąż kultywowanych zwyczajów, to tak właśnie w tym naszym kraju jest. I tak będzie nadal.

Gość gość
No to co? No zastanów się dobrze Może oboje z mężem zaróbcie jeszcze trochę i nie wiem jakiś biznes otwórzcie w Polsce Tutaj pracować to bidować A własny interes jak się ma pieniądze zawsze można rozkręcić.

Gość lollipoplizaczek
Jestes wiec w Anglii. Anglia ma wiecej dlugow niz myslisz. https://www.youtube.com/watch?v=UdyQd6Xks7A To tylko kwestia czasu i bedzie gorzej niz w Grecji. Jednak w Polsce dobrze sie nie zyje. Jezeli chcesz zyc w dobrze prosperujacym kraju to polecam Ci Niemcy. Wszystkie rating agencies ci to potwierdza. Mialabys tez blisko do Pl. Ja mieszkam w Usa. To dla mnie najgorszy kraj na kuli ziemskiej. Tez chcialabym wrocic do Polski ale wiem, ze to nie bedzie teraz. trzeba poczekac.

Gość lolkabolka
biarac pod uwage opinie rodziny i przyjaciol na razie nie wracamy...rezygnuje z tej pracy w Polsce, wszyscy pisza, ze jest nedza, dzieki za wasze opinie!

Gość Njnjjnnkkj
lolka za benfity nie chodzisz na "szoping" bo nie ma z czego a z zapierdzielania w magazynie też jest g***o dlatego tak cię ciągnie do Polski....

Gość lolkabolka
ja nie pobieram benefitow (doczytaj o czym pisalam), w fabryce nigdy nie pracowalam, pracuje tu od 8 lat w grafice i dlatego, ze ciezko pracuje i dlugo dojezdzam do domu, zarowno jak maz, nie mamy na nic czasu, dostalam propozycje pracy w PL i spontanicznie zaczelismy to rozwazac, biorac pod uwage wszystkie okolicznosci i co by bylo dla naszego dziecka najlepsze

Gość lolkabolka
w sumie to jestem w szoku, ze piszecie, ze jest az tak zle, ze wszystko na kredytach itp tym bardziej, ze bedac dwa razy do roku i rozmawiajac ze znajomymi,rodzina wiem, ze rozowo nie jest, ale nie ze az tak czarno :)

Gość Disc0_Devil
Ja bym radził wyjechać z UK, bo tam będzie coraz gorzej. Po 1 Anglia jest strasznie przeludniona. Po 2 Anglicy mają dosyć Unii i imigrantów, wygrana pana Nigela w ostatnich wyborach o czymś świadczy. Za Polakami nie przepadają. Po 3 jest coraz więcej muzułmanów, w ich rodzinach jest największy przyrost. Wielu z nich ostatnio jeździ na wycieczki do Syrii, gdzie uczą się zabijania w imię Allaha. Mają błogosławieństwo Camerona, bo przecież Baszar Al-Assad to 'krwiożerczy dyktator', którego trzeba zniszczyć. Jak już wytłuką 'niewiernych' w Syrii to wrócą do UK, ale trudno będzie im się wyzbyć nawyku wyrzynania niewiernych.

Gość Disc0_Devil
Autorko, zobacz która godzina. Ludzie, którym się tu dobrze żyje są teraz w pracy. Ci co ci teraz odpisują to nieroby, dlatego tak narzekają :D No chyba, że tak jak ja są maturzystami, ale wątpie żeby wszyscy nimi byli :D

Gość lolkabolka
akurat nie o muzulmanow sie rozchodzi, ale dzieki za opinie ;)

Gość gość
l0lkbolka daj namiary na tę pracę za 2.8tys, chętnie zajmę twoje miejsce ;) Pozdrawiam.