Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośix

Dlaczego dziewczyny robią się coraz głupsze

Polecane posty

Gość gośix

Dlaczego dziewczyny w wieku 15-18 są takie tępe, idą za tłumem, nie maja swojego zdania tylko obchodzą ich drogie ciuchy, buty i to żeby najszybciej stracic dziewictwo z byle kim byle gdzie bo to siara być dziewicą.

Gość Gosix
A do tego ich jedyne tematy "ale sie n******am no 3 piwa az wypilam" "ale super impreza nie spalam cala noc"

Gość klemientinka
bo nie chca zebys poczul zagrozenie matole

Gość andkaa
Zawsze takie były w większości, co to za dziwne zdziwienie. Pomimo tego wciąż jest od groma grzecznych dziewic albo szalonych dziewczyn z pasją dla których ciuszki i reszta są nieistotne.

Gość Gosix
One powinny iść.

Gość Gosix
Nie wiem czy zawsze tak bylo, teraz jak sie patrzy w szkole to coraz nizszy poziom. Ćoraz bardziej jak zwierzątka w zoo. W krzakach, w kiblu w klubie "na spontanie" a potem ups = brzuszek i 9 mies

Gość andkaa
No dobra, może teraz nieco bardziej :) moje koleżanki z liceum (6-7 lat temu) wprawdzie czasem wspominały o seksie z partnerami, ale o przypadkowych lodzikach nic nie było. A spotkałam niedawno takie 16 latki które były bardzo ogarnięte w tych sprawach.

Gość Goghggy
Nie widzaco robia? Po co to robia? Jaki jest szpan ze ****aja sie po krzakach

Gość Gosix
Przeraża mnie to siano w głowie

Gość kjhbtrdsqq
bedzie jeszcze gorzek, pokolenie k***wek wychowa kolejne pokolenie, poczekajcie, zreszta juz widac co sie dzieje

Gość Gosix
Wlasnie przeraza mnie to 15 wychowa dziecko ( o ile nie odda lub w ogole czy wychowa) i bedzie k*******aaa po mamusi... W szkole dtrasznie to widać

Gość gość
Bo one są z natury głupie, niezdolne do samodzielnego myślenia, robią to co inne, a przykład czerpią z tv i debilnych gazetek... nie rozwijają się, tylko degenerują intelektualnie i moralnie... skutki bezstresowego wychowywania, a raczej jego całkowitego braku :D

Gość space 1999
Ktoś napisał, że tak zawsze było. W jakiejś mierze tak, ale z jedną zasadniczą różnicą. SKALA prymitywizacji była zawsze znacznie mniejsza. Obecnie panująca i narastająca kultura konsumpcji i kult powierzchowności, działają bardzo silnie, szczególnie na osoby, które same są powierzchowne, pozbawione zdolności do głębszej refleksji. Tym mocniej uderza to w dzieci, które z natury są bezrefleksyjne, nie mają przecież skali porównawczej, doświadczenia. To co jest wokół nich, przyjmują za normalne, zwykłe i wręcz konieczne.

Gość Wqer
Mimo to nie rozumiem ich pustosci. Znaja normalne dziewczyny, ich rodzice na pewno tego nie chwala. Powinno sie takie lac.

Gość andkaa
Miałam taką koleżankę i rodzice ją lali. Nie pomogło na d****arstwo.