Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natulekkk

kto zaczyna od dziś!!???szukam wsparcia i fajnej diety!pomocy!

Polecane posty

Gość Natulekkk

Witam wszystkich .Bardzo mi zależy zeby schudnąć od 5-10kg.Tyle że brak mi motywacji:( dlatego szukam ludzi chetnych do walki z kg razem ze mną!

Gość gośćdibehifucsbnd
Ja mam do dzwigania dodatkowe 20 kg - ale u mnie to jest wahadłowy stan raz na 5 lat chudnę koło 20 kg potem powoli przez 5 lat wracam i tak w koło macieju... ; / tym razem już się postaram teraz przytyłam bo kupiłam samochód wiecie jak to jest... masakra ogólnie ale ostatnio też kupiłoam sobie nowy rowerek i orbitreka i będę napierdzielać - słodycze już mocno ograniczyłam - ale u mnie to przedewszystkim brak ruchu niestety.

Gość gośćdibehifucsbnd
a najbardziej to wpienia mnie mój chłop! On co chwile żre jakieś czekoladki i czipsy... Jak jedziemy po zakupy to wracamy z 10 tabliczkami czekolady i 5 paczkami czipsów! Masakra i on to pożera w 2 -3 tygodnie. I bądź tu silny i nie dzióbnij troche!

Gość Natulekkk
potrzebna spora motywacja bo ja mam tak ze zwracam uwage na to co jem,staram sie bardzo ograniczac wtedy waga spada ale znów przychodzi moment podjadania słodyczy i wogóle wszystkiego co się napatoczy:(i wtedy wystarczy mi tylko tydzien lub dwa zeby się pogrążyć i przybyć na wadze:( Jeśli chodzi o ruch to już od prawie roku biegam ale super efektów nie dostrzegam;(zwłaszcza na brzuchu ,który po ciązy wisi i ma mnóstwo rozstępów:(

Gość gość
ja zaczelam cwiczyc, biegac itd... jakis rok temu przez miesiac! Po czym sie okazało ze jestem w ciaży :) postanowilam ze po ciazy wezme sie za siebie... Corka ma ponad 4 miesiace a ja dalej sie nie ruszylam... heh... bez wsparcia ciezko takiego "namacalnego" bo inspiracji w necie duuuzo a i tak to mi nic nie daje....

Gość Natulekkk
mój synek w lipcu skończy 3 lata i jak tylko go urodziłam ostro ćwiczyłam plus dieta i fakt wtedy dużo schudłam ale waga sie zatrzymała w pewnym momencie niestety .

Gość gość
to moje drogie do roboty ja chce we wrześniu do chorwacji jechać i muszę schudnąć z 15 kg !