Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość annnaba

Czy warto jeszcze inwestować w taki związek?

Polecane posty

Gość annnaba

Napisze w miarę kótko, prosze was o rady. Jesteśmy małzenstwem 20 lat. Mamy trójke dzieci. Mąz narobił długów, ja z nim jestem, bo ciągle wierzyłam ze sie uda wyjsc z nich itp itd. Jednak jak juz komornicy nam siedza na pensjach to ciezko sie zyje. Ja mam dobre studia , ale co z tego . Maz wyjechal za granice, chce nas sciagnac do siebie. Nawet sie zapalilam do tego pomyslu ale jednak utrzymywalismy jego meiszkanie nasze w Polsce i nie mamy sie za co przeprowadzic. Liczyl na odszkodowanie w czerwcu ale to nie waidomo czy bedzie , Jak sie go zapytalam co bedzie jak nie bedzie tej kasy to stwierdzil, ze trzeba odlozyc i wtedy przeprowadzka. Niby logiczne, ale z czego jak on tam tez zarabia najniższą krajowa(1300 euro) poza tym już czerwiec prawie a on nie zaltwil szkol dla dzieci, Ja papiery przygotowywalam , latalam po urzedach itp a on ma zawsze wymowki bo malo czasu bo z pracy wyjsc nie mogl. Zyjemy tak juz rok i mam dosc,. Doszlo do mnie ze nic sie nie zmieni ze maz za granica tez bedzie nieudacznikiem . Nie moge czekac nie wiadomo ile jeszcze na przerowadzke, bo takie zycie mnie dobija,. Nic z tego nie wynika a dzieci do szkoly przeciez chodza,

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować