Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myśleć o takim mężu?

Polecane posty

Gość gość

Co pomyśleć o mężu, który wie, że żona bardzo lubi innego faceta; wie że rozmawiają codziennie? Co myśleć o mężu, który pozwala na to, by wieczorem żona spędzała czas na rozmowach z tamtym, a on sam w tym czasie zajmuje się swoimi rzeczami? Co myśleć o mężu który widzi, że żona założyła sobie hasło w komputerze, ale nie zareagował? Mąż mówi, że żonę kocha i zdrady by nie wybaczył, ale spędzają mało czasu ze sobą, bo mąż woli swoje hobby. Żona mu mówiła że czuje się samotna, ale on nadal poświęcał jej mało czasu, aż żona poznała kogoś innego i mimo że powiedziała o tym mężowi (o zauroczeniu innym facetem), on nadal nie stara się, poświęca jej mało czasu? Jest albo bardzo pewny że ona go nie zdradzi, albo jej nie kocha? Jak sądzicie?

Gość gość
Pomyśl, że każdy kij ma dwa końce, i w pewnym momencie może okazać się że twój mąż też ma koleżankę którą bardzo lubi, i wszystkie te pytania będziesz mogła zadać w swoją stronę.

Gość gość
Nie ma koleżanki, żona dokładnie wie, co on robi i na czym jego hobby polega.

Gość gość
Moja żona też myślała że dokładnie wiedziała co robię i nawet nie wiesz jak bardzo się myliła :)

Gość gość
To wyobraźcie sobie że żona go cały czas WIDZI podczas jego hobby. Jak na razie nikt nie odpisał na pytanie - jest jej tak pewien, czy jej nie kocha?

Zakładając ,,hipotetyczność " tej sytuacji powiedziałbym że mąż ma cię dosyć i tylko czeka na twój błąd :classic_cool:

Gość gość
Dziękuję za jedną konkretną odpowiedź na moje pytanie. :) Może masz rację.

Gość gość
Mi się wydaje że jest pewny siebie i zbyt dumny żeby okazać że jest zazdrosny.

Gość truskaweek
Gdyby był zbyt dumny by pokazać zazdrość, to chyba spędzałby z nią więcej czasu widząc zagrożenie?

Gość gość
mam identyczna sytuacje akurat moj mezulek jest pewny siebie i przekonany ze go nie zdradze

Gość gość
Co pomyśleć o takim mężu? chyba tyle że nie robi z żony ''pantofla'' któremu będzie dyktował co i o której godzinie powinna robić,z opisanej przez Ciebie sytuacji której miałam możliwość doświadczenia na własnej skórze, wyniosłam tylko tyle -> otworzyły mi się oczy na fakt że mój internetowy korespondent wieczory woli spędzać ze swoją dziewczną.W związku z powyższym dotarło do mnie jak bardzo mu na niej zależy :)

Jestem takim mężem,moja sytuacja jest w 99% spójna z pierwszym postem. Obecnie żona jest na tzw. imprezie ,a ja czytam na kafeterii i utwierdzam się w przekonaniu ,że po 21 latach nie potrafimy ufać,i za chwile będzie ......

Gość gość
taif - i nie obchodzi Cię, że ona lubi jakiegoś faceta, że z nim gada? Dlaczego poświęcasz jej mało czasu? Nie jesteś zazdrosny? Machnąłeś na to ręką?

Gość gość
aaa

Gość gość
No halo kobiety potrzebują uwagi a z drugiej strony zdrada boli więc nie polecam. Pomyśl nad tym pogadaj z nim

Gość gość
aaa

Gość gość
Nie

Gość gość
On ucieka w hobby od ciebie. Ma cię już dosyć.