Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w ciąży? Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witam. Kochałam się w dni płodne. Z partnerem byliśmy zabezpieczeni prezerwatywą oraz partner nie skończył we mnie. Czy są jakieś szanse na to abym była w ciąży? Proszę o szybką odpowiedź.odam też że prezerwatywa była cała czyli nie zsuneła się ani nie pękła

Gość gość
Ciąża dla kobiety to natura.Otwierając cipkę trzeba się liczyć z bobasem

Gość gość
Prawdopodobieństwo jest znikome, przecież się zabezpieczaliście. jeśli prezerwatywy to dla was za mało to stosujcie jeszcze cos dodatkowego. Może contragel? Ja go używam do kapturka i jestem zadowolona. To jest zel plemnikobójczy żeby nie było wątpliwości.

oczywiście, że możesz. nawet małe uszkodzenie w prezerwatywie i silny plemnik, może dopaść jajeczko : ) ale nie ma co się martwić. jeśli nie dostaniejsz miesiączki, dopiero wtedy się zastanawiaj. nie ważne czym się zabezpieczasz nigdy nie masz 100% pewności chyba, że usuniesz narządy rodne lub partner ; ) pozdrawiam, nie zamartwiaj się.

Nie jesteś w ciąży na pewno. Powtarzam to po raz kolejny na tym forum. Zapłodnienie wcale nie jest takie łatwe. Skoro facet nie skończył w tobie, prezerwatywa była cała to jakim cudem ? Wyluzuj bo jeszcze z nerwów nie dostaniesz okresu, wkręcisz sobie i nie będzie wesoło. Wyluzuj :)