Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

właśnie napisałam do męża smsa z pytaniem

Polecane posty

Gość gość

"Co chciałbyś dostać ode mnie na urodziny?" A on odpisał, że "buziaka :*" kochany jest, ale poradźcie mi co kupić mężowi, bo ja już nie mam pomysłu :( a on mi nie podpowie

Gość gość
a co ja mam kur//wa wiedzieć co masz mu kupić, por//nola mu kup :classic_cool: 🖐️

Gość gość
no może tak zrobię :D A tak na poważnie jeśli nie masz pomysłu, to nie odpisuj. Widać kogoś coś zabolało

Gość gość
fajnego masz męża :) chyba bardzo zakochany. Wydaje mi się, że faceci lubią takie praktyczne prezenty, które przydadzą im się na co dzień, może jakieś perfumy, czy fajna koszula

Gość gość
zależy czym się interesuje, co lubi robić w wolnych chwilach takie tqam

Gość gość
zazdroszcze meza :(

Gość gość
mój budżet na prezent to 300 zł :)

Gość gość
perfumy odpadają, bo ma aż za dużo :P

Gość gość
18:51 dlaczego zazdrościsz?

Gość gość
kupiłam kiedyś jak jeszcze nie byliśmy małżeństwem, nie nosi, bo nie lubi. Może faktycznie kupię mu jakaś fajną koszulę lub bluzę z hollister'a, bo lubi ubrania z tej firmy. Co myślicie?

Gość gość
trochę dziwne że nie wiesz, z czego by się ucieszył Twój mąż

Gość Slawek964
To może daj mu to o co prosił. :)

Gość gość
nie wiem czy dziwne, już jesteśmy ze sobą 8 lat (po ślubie kilka miesięcy), robimy sobie prezenty kilka razy do roku z różnych okazji i po prostu wyczerpały mi się pomysły.

Gość gość
gościu 19:09 no na pewno :D ciekawe czy by się zdziwił gdyby nie dostał nic więcej oprócz buziaka :P

Gość gość
przepraszam Slawek nie przeczytałam nika :)

Gość gość
zazdroszcze bo mnie nikt nie kocha, lat ponad 30, chcialabym miec takie problemy :O

Gość gość
Skoro chce buziaka to poszłabym tym tropem, ale dodała trochę finezji :) za 300zł można już znaleźć pokój w górskim pensjonacie czy nad morze (zależy gdzie masz bliżej) zresztą nieważne miejsce, chodzi o to żebyście spędzili dzień czy dwa tylko ze sobą, trochę pozwiedzali i spędzili upojną noc :)

Gość gość
kup mu coś praktycznego - scyzoryk, latarkę, coś co może mu się przydać i górnej półki cenowej, owe 300zł wystarczą. Ważne są jego pasje, coś pod nie kup. Faceci generalnie nie lubią jak ktoś im kupuje ciuchy, chyba, że ma się doskonałe wyczucie.

Gość gość
gościu 19 18 przykro mi, na pewno jeszcze poznasz kogoś wartościowego. A to nie jest dla mnie jakiś wielki problem, tylko uznaję zasadę, co dwie głowy to nie jedna i liczę, że ktoś mi coś podpowie :)

Gość gość
to ja od zazdrsci-zdrowej ;0 MOZE FOTOKSIAZKA? zamowilam mamie wyszlo super, ale to trzeba z wyprzedzeniem

Gość gość
19 19 może pójdę tym tropem :) dzięki 19 21 jeśli chodzi o ubrania, to gdy kupię mu coś w Hollisterze, to zawsze jest zadowolony. W tym sklepie wszystko mu się podoba :P

Gość gość
mamy fotoksiążkę, bo niedawno był ślub. Teraz trzeba narobić nowe zdjęcia, ale pomysł też fajny, również podarowałam taki prezent swoim rodzicom :)

Gość gość
najlepiej zajdź w ciążę i powiedz, że będzie ojcem - najlepszy prezent dla faceta :)

Gość Jakie to dziwne
Przecież to Twój mąż i powinnaś wiedzieć co lubi, jakie ma upodobania.Pytasz na forum ludzi którzy nie znają Twojego męża, jakieś dziwne to małżeństwo? Mnie zawsze udaje się kupić trafiony prezent mojemu małżonkowi.

Gość gość
wiem co lubi, ale ile rzeczy może on lubić :/ nie chcę kupić mu czegoś, co już kiedyś dostał. Jesteśmy ze sobą 8 lat, prezenty dajemy sobie z okazji urodzin, imienin, pod choinkę, dzień chłopaka/kobiet, mikołajki, nasza rocznica czyli średnio 6 prezentów w ciągu roku (chyba że coś pominęłam). Co daje 6 *8= 48, więc ile jeszcze mogę mieć oryginalnych pomysłów na prezent? Nie będę w kółko kupowac mu zestawów do sushi, bo on to lubi. Dlatego pomyślałam, że ktoś podsunie mi jakiś nowy pomysł na prezent i przyznam, że dwie propozycj***ardzo mi się spodobały. Nie wiem co jest dziwnego w moim małżeństwie, może to Ty jesteś jakaś dziwna.

Gość gość
19:44 skąd wiesz, że trafiony? Może nie chce zrobić Tobie przykrości i udaje, że się cieszy. A co do tej propozycji z zajściem w ciąże, to u mnie się sprawdziło :) mój mąż dostał taki prezent pod choinkę i powiedział, że to najpiękniejszy prezent jaki dostał :)

Gość gość
Ty dziwaczko co dla Ciebie to takie dziwne idź gdzieś indziej pluć jadem. Ja swojego chłopaka na cały dzień zabrałam do aqua parku i był bardzo zadowolony :)

Gość gość
kochanego masz męża :) ten wypad do jakiegos fajnego pensjonatu jest świetnym pomysłem i sama go sobie zaporzyczę :D