Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mara_0907

Co dalej z nim zrobic?

Polecane posty

Witajcie, mam nadzieje, ze pomożecie mi rozwiać moje wątpliwości. Poznałam faceta, w sklepie ok. 2 miesiące temu. Dodam, ze pracuje tam i jest ponad 10 lat starszy. Facet lat 30, twierdzi, ze wolny. To ja pierwsza do niego zagadalam i na koniec dałam mu wizytówkę z moim nr. Kilka dni pózniej odwiedziłam go w pracy, odwiózł mnie do domu. Następnego dnia poszliśmy do kina, specjalnie wybrał film gdzie nikogo nie było. Kolejnego pojechaliśmy nad Wisle. Na każdym spotkaniu nie mógł przy sobie utrzymać rak. Uległam mu po tyg i poszliśmy do łóżka. Po stosunku, chwile ze mną leżał a pózniej ubrał sie, ucałował mnie i wyszedł. Od tamtej pory, a minął ponad miesiąc, mamy kontrakt smsowy, raz mnie odwiózł bo na siebie wpadliśmy. Piszemy pare razy w tyg ale sa to krótkie rozmowy. Nie szuka zobowiązań, nie uznaje przyjaźni miedzy kobieta i mężczyzna. Czy kontynuować znajomosc? Z góry dzieki

Odpuść sobie.pewnie to jakiś burak,który wyrywa laski a po zaliczeniu olewa.Wybacz ale ta sytuacja tak wygląda.Nie zaprzątaj sobie nim głowy.