Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystkaadada

Boję się życia

Polecane posty

Gość maturzystkaadada

Dzisiaj śniło mi się, że wyprowadziłam się na stancje, wiecie na studia do innego miasta.. I byłam przerażona. Myślałam sobie, że chce wracać do domu i tyle.. Wyniki matur dopiero za jakiś miesiąc, ale ja boję się coraz bardziej. Nie tyle wyników co całej reszty.. Boję się iść gdziekolwiek. Jestem nieobytą tępą sory za słowo no gówniarą.. Nic nie wiem o życiu, nic nie wiem o ludziach, nie umiem niczego, nie umiem rozmawiać z ludzmi, nie umiem tworzyć bliższych relacji.. siedzę pół życia w pokoju i boję się to zmieniać.. Nienawidze czuć się obco. Wtedy zawsze wyje. Jest takie cholerne uczucie tam w srodku, takiej pustki i w ogóle.. Nawet jak poszłam do liceum do innego miasta jakies 20km dalej, nikogo nie znając, wyłam na początku po każdym dniu właśnie przez to uczucie.. Nie wiem jak ja sobie poradzę gdziekolwiek..

Gość gość
Nie dziw się Młoda Wyrwali cię ze środowiska w którym żyłaś i czułaś się bezpiecznie Każdy przez to przechodzi Pamiętaj: nic nie jest łatwe dopóki nie stanie się łatwe... Pomyśl nad tym,bo jest w tym głęboki sens Trzymaj się i nie daj się! :)