Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lili89

rozstępy....dziewczyny pomóżcie

Polecane posty

Gość lili89

Jestem dziewicą,chociaż każdy myśli,że jest inaczej....Mam figurę klepsydry,duży biust,długie nogi,ładne włosy i twarz,ale moje ciało szpecą rozstępy,.Zrobiły mi się w okresie dojrzewania,miałam 14 lat.Na razie nie stać mnie na laser a kosmetyki niewiele pomagają.Są białe,cieniutkie,mam je na biodrach,udach,piersiach tzn (od spodu,poniżej sutków). Co z tego,że jestem atrakcyjna,jeżeli szpecą mnie te kreseczki.Nie potrafię się całkiem rozebrać przed chłopakiem,boję się,że mnie wyśmieje,poza tym tyle razy mi mówił,że koledzy mu zazdroszczą takiej ładnej dziewczyny,i co teraz mam mu pokazać te blizny?Zależy mi na nim,nie chcę goza wieść ale wstyd jest tak silny,w dodatku wszę dzie w mediach widać idealne ciała,i faceci myślą,żę każda laska tak wygląda:(

Gość gość
Ale prawie każda je ma czsasem nawet o tym nie wie.....

Gość gość
Więcej ćwicz.

Gość ooooć
Powiedz mu może też ma

Gość lili89
figurę mam świetną,ćwiczę to są blizny i nie da się tego usunąć ćwiczeniami,tylko laserem ....

Gość lili89
Dziewczyny,przyznajcie,nie porównujecie sie do lasek z reklam?

moze zacznij troche sie ruszac? nie mowie o spedzaniu godzin na silowni, ale nawet rower czy rolki moga duzo zmienic. 1-2 razy w tygodniu rób peeling kawowy i dodaj do tego jakies produkty antycellulitowe. ale rob to z rozsadkiem, nic na siłe i bez zbednej przesady. nei warto zameczac sie kompleksami od tak mlodego wieku!

Gość gość
co Wy jej tu o cwiczeniach i peelingach, skoro ma rozstepy a nie skorke pomaranczowa. Po pierwsze ....moze nie jest tak zle jak myslisz. Zreszta, wierz mi faceci nie zwracaja uwagi czesto na takie rzeczy. Po drugie moze sprobuj tego bio oil ponoc pomaga, fakt ze na swieze rozstepy. W przeciwnym przypadu laser. Ale to kiedys, na razie ciesz sie cudnym cialem, roztsey to nie jest az taki duzy problem

Gość gość
dodam jeszcze ze oczywiscie ze sie porownujemy, szczegolnie ostatnie reklamy calzedonia i intimisimi mnie rozwalaja. Nigdy nie bede w tej bieliznie wygladac jak ta laska z reklamy, wiec ta reklama mnie w ogole nie zacheca. To raczej spot dla facetow.

Gość gość
Rozstępy mogą powstać w wieku dojrzewania i nie koniecznie związane z szybkim przybyciem lub utratą wagi.