Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama0087

czy podobają wam się napakowani łysi faceci

Polecane posty

ale proba byla niezla. jak sie chcesz tezaskac to mozemybsie umowic. sory ale mam rodzine. musialbym w razie czego pozabijac wszystkich pakerow w polsce

Gość gość
Ta nowa Kafeteria działa jeszcze gorzej.posty się nie wyświetlają. A wracając do tematu, to walleń ma rację. Taki naćpany bydlak może z******* na śmierć. Ik nie jest to nic przyjemnego. Kiedyś byłam zafascynowana takimi kolesiami, ale po pewnym zajściu, przeszło mi momentalnie.

Gość gość
No niewątpiliwie bardzo zwracają na siebie uwagę, są męscy a jeśli mają fajną ososbowość to warto się z takim pobujać autem zobaczyć czy na przykład dobrze jeździ autem do tego. Jęsli taki facet ma też kulturę osobistą to ja takich bardzo lubię.

Gość gość
pobujac autem:O

Gość gość
Facet ćwiczący na siłowni, golący włosy na zero, nie musi od razu wciskać koksu.Włosy może golić z innych powodów niż łysienia, wciskania koksu, też z wygody, względów higienicznych. Ładnie wygląda wyrzeźbione męskie ciało, ale ja lubię, jak mężczyzna jest krótko obcięty a nie golący się na łyso. Nie podobają mnie się mężczyźni golący się na zero.

Gość Szczera

Miałam raz propozycje od znajomych z napakowanym i łysym się  spotkać. Jak już mi powiedzieli że jeździ na tirach i wiek mu jest obojętny (on mial 34, ja 24/25)  to odpuscilam jak najszybciej.