Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Uwielbiam miec beke z kafeterianek

Polecane posty

Gość pan burek
Droga Kasiu. A TY co sądzisz o naszych krajowych feministkach? Czy nie uważasz, że to głupie larwy, które dla higieny intelektualnej, należałoby pozbawić otworu gębowego, wrażając w niego gruby rozgrzany metalowy pręt i rąk odrąbując je zręcznym ciosem topora, że te nieszczęsne niekobiety, szkodzą szeroko pojętej muzyce metalowej? :)

Gość gość
fajny...luźny...wszystko im zwisa.

Gość gość
jakiś error wyskakuje, a nie chce mi się nowego zakładać, tym bardziej, że musiałabym mieć nową pocztę itd.

A widzisz w ogóle co mój przedstawia, czy nie? bo na twoim to chyba jacyś komandosi albo antyterroryści szczelają ale nie widze dokładnie, bo mam zbyt zaciemniony monitor.

Gość terror koleżeński
Ja widzę! Bardzo gustowny obrazek. Dostrzegam tam dwie feministki, które wiszą :) Brawo Kasiu!

Gość gość
terror - a ciebie za co powiesić?

Gość terror koleżeński
Lubię za worek :)

Gość gość
tak myślałam, że ty jesteś jeden z tych bycie pod pantoflem traktują bardzo dosłownie ;) Najlepiej jak pantofel ma ostry obcas, co?

"Droga Kasiu. A TY co sądzisz o naszych krajowych feministkach? Czy nie uważasz, że to głupie larwy, które dla higieny intelektualnej, należałoby pozbawić otworu gębowego, wrażając w niego gruby rozgrzany metalowy pręt i rąk odrąbując je zręcznym ciosem topora, że te nieszczęsne niekobiety, szkodzą szeroko pojętej muzyce metalowej" CZO? Nie lubie feministek z prostego powodu, myslą że każda kobieta jest inteligentna i zasługuje na poważanie a to niestety nie prawda :classic_cool: Juz pisałam kiedyś że nie lubię większości kobiet, bo są dla mnie większości bardzo głupie. Oczywiście te feministki z dawnych czasów, sufrazystki walczyły o słuszną sprawe, dzięki nim w dzisiejszych czasach mnie samą nic nie ogranicza. Sama chce być wyemancypowana, ale inne kobiety mnie po prostu irytują :-o I co to ma wspólnego z muzyką metalową, eee? Chaotyczne pytanie i chaotyczna odpowiedź, hehs. a na avatarze są powieszone czarownice z Salem. Ale chodziło mi o to zeby było po prostu makabrycznie, to nie ma żadnej głebszej symboliki :)

Gość gość
po co wy z nia gadacie :P

Gość gość
Ja tam Kaśkę nawet lubię :P

Gość terror koleżeński
Ja z nią gadam, bo ją lubię ;) Ciekawe jak wygląda? Natomiast trochę sado-maso lubię i obcasik wrażony gdzieniegdzie też, ale zawiesić damę, tak by jej ręce ścierpły i czubkami palców, obcasem ledwo mogła dotknąć podłogi, też bardzo lubię. Bo widzisz Kasiu, chciałbym ci dać niekończącą się przepaść namiętności, jak loch czarną, pełną twojego krzyku rozkoszy :classic_cool:

Gość terror koleżeński
Przez petardę? Raczej nie... Nie posuwam się tak daleko, ale czarownicę, Kasię, za włosy wyszarpać mogę. Powiesić za ręce, wysoko nad głową i drążyć tam, gdzie nie dość wydrążone :) Niech wisi sobie ladacznica szatana córcia niegrzeczna :classic_cool:

Gość terror koleżeński
Nie denerwuj się, bo twoja rąsia i twoja petarda i twoja sprawa. Rąsia Kasi będzie mi potrzebna :classic_cool:

Gość gość
:-o

Gość gość
banda p*****w :-o

Gość gość
Poczekaj aż ci prześle zdjęcie, taka podnieta a może się okazać, że to wieloryb.