Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wie ktoś po ile są mieszkania w tym nowym wieżowcu,żaglu w wawie?

Polecane posty

Gość gość

ile kosztuje tam takie mieszkanie?

Gość gość
no zależy jakie, te na samej górze penthousy za ponad 20 milionów były, chyba sprzedane już, a te na niższych kondygnacjach też pewnie od 14 tysięcy za metr albo więcej

Gość gość
to jak 14tys, to nie tak duzo, to w normalnym nowym wieżowcu czy w odnowionej kamienicy są to po tyle, albo niewiele mniej. Ale też poszły w dół chyba ceny, po tym jak się okazało, że wygląda nie tak jak na folderach. Powinni więcej takich w centrum budować, ale jak działki ciągle są nieustalone do kogo należą, to tak jest, że to stoi jak stało puste wokół pkin.

Gość gość
nie sorry, już poszukałam trochę w necie i znalazłam,że ceny zaczynają się od 32 tysięcy za metr, a średnio mieszkania mają po 150 metrów...

Gość gość
czyli jakieś 5 mln za mieszkanie tam, a zaraz przy wyjściu po drugiej stronie ulicy chmara bezdomnych zupę dostaje :)

Gość gość
dokładnie :D nie wiem co to za przyjemność tam mieszkać, w dodatku to takie wysokie, jak będzie zamach czy chocby wypadek samolotowy albo bombradowanie w czasie wojny to pierwsze co poleci to dworzec centralny, pałac kultury i to wysokie to :D jak ja się cieszę,że mieszkam na peryferiach, a za eksluzywne uważam np. wille na mokotowie, żoliborzu, starym mieście, oraz kamienice, a także apartamenty ale w innych miejscach