Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego górnicy po zawodówce zarabiaja wiecej niz nauczyciele?

Polecane posty

Gość gość

Jestem nauczycielką i jest to dla mnie bardzo ponizajace. Oni mają 13 i 14, a nie musieli sie nic uczyc. Najgorsze jest to, ze w Polsce wydobywa sie wegiel, ktory jest kompletnie niepotrzebny - taniej jest sprowadzic nawet z Australii. Czyli dostaja kupe kasy za bezsensowna prace

Gość gość
0/10

Gość gość
Nie o******lają się :D

Gość gość
niby nauczycielka a taka durna. Nie ma co się dziwić, że teraz jest tak niski poziom nauczania w Polsce

Gość gość
jaki pustak .nie ma slow.

Gość gość
Jakby nie był potrzebny to nikt by nie wydobywał. Niepotrzebni to są nauczyciele WOSu i innych takich.

Gość gość
hm.. może dlatego, że z**********ą ostro w przeciwieństwie do nauczycieli? :D jeżeli chcesz takiej pensji i przywuilejów jak górnicy to sie po prostu przekwalifikuj na górnika, ja nie widze żadnego problemu :D :D

Gość gość
ja myślę że to dla tego,że górnicy pracują fizycznie i mają niebezpieczną pracę,do tego tyrają świątek piątek i nedziela,a nauczyciele to pierdzi stołki,nie wiedzą co to jest prawdziwa praca,w doopach wam się poprzewracało,czasy się zmieniły,a wy ciągle swoje...:o

Gość gość
dokladnie jak CI DROGA NAUCZYCIELKO tak zle to sie przekwalikfikuj na gornika ;) moj ojciec byl gornikiem kilkadziesiat lat. kazdy dzien w pracy = z pradopodobienstwem ze z niego nie wroci bo bedzie wybuch, bo maszyna nawali pod ziemia itp. wiekszosc gornikow konczac swa prace pod ziemia i idac na emeryture to dziedy, a to maja problem z kregoslupem, a to hemoroidy, a to pylice ... poza tym pod ziemia sa nieziemskie upaly, pracuje sie w brudzie w ciemnosci, pocac sie jak swinia ...