Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy z pijącym ojcem

Polecane posty

Gość gość

Moja mama zmarła prawie 4 miesiace temu...Była alkoholiczką, nie leczyła swoich chorób,piła razem z ojcem.Umarła też pijana...Ojciec pije dalej,zadluża się...A rodzina ma do mnie pretensje ,że to moja wina, bo ich nie powstrzymałam od picia.

Gość gość
dziecko wylot na terapie DDA natychmiast

Gość gość
mam 30 lat i swoja rodzinę , dom, mieszkam 30km od ojca-ja wiem ,ze to nie moja wina, bo sami przegrali swoje życie, ale nie potrafie zrozumieć, czemu ktos mnie obwinia za to i oczekuje ze ja teraz poświęcę swoje życie i rzodzine, dla ratowani kogos kto ma to gdzieś...

Gość gość
Módl się na Różańcu. w każdym przypadku działa szczególnie przy zniewoleniu nałogiem

Gość gość
Modlitwa Różańcowa zawsze działa. Nie obwiniaj go. Nie obwiniaj nikogo. Módl się za niego codziennie na Różańcu. On nie musi o tym wiedzieć. Tym sposobem wyciągnęłam znajomego z nałogu alkoholowego. On nie wiedział, że się za niego modlę a ja z miesiąca na miesiąc widziałam jak się zmieniał stopniowo . Nawrócił się. Modlitwa Różańcowa działa.

Gość gość
Różaniec to lina ratunkowa dla Twojego Ojca, którą jedynie Ty możesz Mu podać by On się mógł wydźwignąć z nałogu.