Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem mężatką nie lubię sexu

Polecane posty

Gość gość

rok po ślubie wcześniej byliśmy ze sobą 4 lata ale czekaliśmy. Teraz zmuszam się do stosunku raz w tygodniu żeby nie stracić męża. On stara się sprawić mi przyjemność ale ja po prostu nie lubię, drażni mnie jego dotyk, to że on chce.

Gość gość
idz do psychologa bo nie pociagniesz tak na dłuzsza mete, sex jest z******ty, nie wiem jak mozna go nie lubic

Gość gość
miałam to samo , rozstaliśmy się , wstręt do sexu pozostał.

Gość kikulek
byłaś 4 lata i to bez seksu czyli to nie jest ten,kiedy jest :to coś : to byś tyle nie wytrzymała teraz już jest po zawodach ,ten ślub to pomyłka,ten związek nie ma przyszłości ,nie dopasowaliście się więc nie dziwię się tobie że sex to dla ciebie udręka.ja z tym skończyłam mając 40 lat ale zupełnie z innych powodów,dla mnie sex na początku związku był czymś o czym się marzy, całą noc po 12 razy i nie było dość ,ale to było zauroczenie potem przyszła rzeczywistość i sex zaczął mi mierźić ,

Gość kikulek
jeśli" Gościowi" po rozstaniu pozostał wstręt do seksu to znaczy że coś jest z twoją orientacją nie tak ,albo nie trafiłaś na takiego na widok którego masz migotanie genitalii.