Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzna 32 lata, 107 kg, 181 cm wzrostu, zarobki 3300 netto

Polecane posty

Gość gość
Chłopie, ty wpierw umów się z ładną studentką, a jak się uda wam pierwsza i kilkanaście następnych randek to będziesz myślał o stałym związku. Ja tam nie wiem czy masz szanse, sam powinieneś to wiedzieć.

Gość kikulek
jak mnie to denerwuje że ci :goście :wypowiadają się tak nieparlamentarnie i nie można ich personalnie zbesztać. męszczyzna z tym wzrostem i wagą to nie tłusty wieprz może wolisz szkieletora? mój mąż mierzy 188 wzrostu i waży 95 kl i wcale nie jest za gruby. 32 lata to wiek w sam raz ,chyba że jesteś szkaradny i nikt nie zwraca na ciebie uwagi ,albo na tyle wybredny że dziewczyny cię olewaja

Gość gość
Sorry, ale jeżeli ten gość nie jest przypakowany ale jego waga wynika z dużej ilości tkanki tłuszczowej to jest po prostu otyły i nikt mi nie wmówi, że wygląda to estetycznie i że jest to jego atut w relacjach damsko-męskich

Gość gość
Różnica między 188cm i 95 kg oraz 181cm 107 kg jest bardzo duża, więc co to za porównanie

Gość gość
daj zdiecie... ocenimy..

Gość gość
kolejny idiota ktory zamaist brac sie za kobiety w swoim wieku, bierze na kase studentki ,,,zenada rupieciu

Gość gość
Tak, lepiej brać się za sfrustrowane 30-tki jak autorka powyższego postu :D

Gość gość
frustratka nie jestem a frustratem jest podstarzaly lovellas ktoremu marzy sie młódka ...a co jak kasy zabraknie i k***s nie ebdzie stal??? buahaha

Gość gość
Facet zarabia srednio, wiec na sponsoring nie bedzie go stac. Wyglad tez bardzo sredni, wiec z czym do ludzi? Jak chcesz utrzymywac studentke, to musisz przynajmniej wiecej zarabiac. Masz mieszkanie i samochod? Stac cie na oplacanie jej widzimisi, wakacji itp. Dziwi mnie, ze kreci Cie taki uklad.

Gość gość
Nie dość, że frustratka to jaka głębia myśli, subtelność i klasa z niej bije. Istota kobiecości wręcz

Gość gość
Prawda jest taka, że żeby startować do młodszych i to jeszcze ładnych to trzeba coś sobą reprezentować. Ani wygląd ani zarobki nie powalają, więc masz marne szanse moim zdaniem

Gość gość
a jak się oburzył na te zakola :D miałem rację: podstarzały, niedojrzały, gruby, wyliniały obszczymurek, któremu się młoda d**encja zamarzyła :classic_cool:

Gość gość
mam 39 lat 182 cm 105 kg 2 dzieci i zone laske 34 lata da się

Gość gość
5 lat to żadna różnica

Gość gość
Ty bedziesz w ogole mial problem ze znalezieiem partnerki, moze sprobuj z jakas zdesperowana ukrainka, ktora chce uciec z domu.

Gość gość
Lepiej celować w kobiety w okolicach 30. Są bardziej otwarte w łóżku (można liczyć na połyk i anal).

Gość gość
jestem bardziej kobieca niz twoja matka gdy rodziła takiego durnia jak Ty

Gość gość
5 lat różnicy a wygląda jeszcze 5 lat młodziej na 28 lat

Gość gość
a Ty na 5 lat starzej :P

Gość gość
polyk i anal to domena gówniar, porządna terażniejsza 30-latka nie pozowli sobie na takie ohydztwo i poniżenie

Gość gość
To tym bardziej faceci powinni się uganiać za młodymi

Gość gość
A po co komu stary facet? chyba, ze utrzymuje dziewczyne, a ona lezy i pachnie

Gość gość
oczywiscie ze do z********* byle czego to tylko gowniara, do zycia porządna kobieta ale jak kto co woli

Gość gość
masz racje szukaj młodszej wezmiesz sobie z twojego wieku za kilka będzie miała 38 lat będzie wygladac na 46

Gość gość
łysiejące grube stare pasibrzchy, chlopy juz w wieku niecalych 30 lat są oblechami i wyglądaja na 50. Wielgachne bebzony, zarosty, łysiny ktore tuszowane sa niekoniecznie twarzowym goleniem na calkiem lyso, brudasy bleee i jedyne co mogliby miec do zaoferowania to marna kasa

Gość gość
Ja Cie zechce. Kobieta, lat 23, zarabiam 2200 zl, 176 cm wzrostu i 100 kg pasowalibysmy do siebie:)

Gość gość
Ja jest troche starsza od autora, ale nawet jakby doplacili, to nie bylaby zainteresowana. Facet brzydki, zarabiajacy mniej ode mnie i ogolnie nieciekawy, zblazowany.

Gość gość
a co wy wiecie o autorze? moze ma wspanialy charakter, i super osobowosc? po prostu woli ladna i pogodna 23 latke, nizeli sfrustrowana 32 latke ze zmarszczkami, z ciagiem na kariere badz rodzine

Gość gość
zrozumcie, ze taka 32 latka nie jest chetna na spontany, nie ma w sobie spintanicznosci, wdzieku, radosci zycia, nie ma tez naiwnosci nawet planujac wakacje studentka sie zapali, ze ejdziemy do Wloch i rzuci sie Tobie na szyje, a kobieta po 30-stce bedzie wydziwiac ze tu cos, tam cos, poza tym jaki standard hotelu, jaki termin (sfrustrowana praca, szef nie zawsze dar urlop kiedy sie chce itp) nawet mozliwe ze 30-stka bedzie patrzec na miejsca ktore "wypada" zobaczyc, bo w tym wieku mysli sie juz o tym co pomysla znajomi

Gość gość
a to ze ktos ma nawet nadwage, to co w tym zlego? niby kazdy facet ma byc muskularny?