Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcialabym miec chlopaka, ktory bedzie o mnie dbal, ale seksu nie bedzie wymusza

Polecane posty

Gość gość

bedziemy sie spotykac, przytulac i wszystko ;)

Gość gość
chce zeby byl ladny, mily, opiekunczy, traktowal mnie z szacunkiem i czuloscia, relacja bez seksu bo seks wzbudza we mnie odraze:O moze byc impotentem, aseksualny, malo istotne, wazne by nie byl ze mna dla seksu i nie dazyl do niego. Gdzie takiego znajde??

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Nie musi miec kasy, fury klasy S czy mieszkania 3pokojowego na kredyt w centrum duzego miasta, ale nie moze byc brzydki, nie moze byc wulgarny, pijak, imprezowicz czy cham, kibol:O Najlepiej niesmialy, spokojny, mily i uczynny chlopak, pomocny i z dobrym sercem, nienarzekajacy i niekrzywdzcy innych. Moze nie miec doswiadczenia, ma tylko byc dla mnie dobry i wygladac schludnie, zeby mnie nie odpychal. Mnie nie interesuje pozycja spoleczna mezczyzny, zebym mogla sie nim chwalic przed znajomymi, on ma byc dobry dla mnie, nie musi byc prezesem, moze byc mechanikiem, ma byc pracowity i mi ma byc z nim dobrze, a dobrze bedzie mi tylko z kims kto mi sie raz, ze podoba, nie odpycha mnie, a dwa, ze jest dla mnie troskliwy, ktos kto o mnie dba i jestem dla niego wazna;) Jesli chodzi o wiek to nie za mlody, 20parolatek badz 30parolatek (moze pow 25), nawet gdyby mial 40 tez nie bylaby to przeszkoda, ale takiego nie znajde, ktory nie bedzie ze mna by mnie tylko zaliczyc:O

Gość gość
Ja mam 21 lat. Z jednej strony wiek nie jest az tak wazny, ale chlopaki w moim wieku sa za przeproszeniem glupi, tylko imprezy im w glowie, picie, przechwalanie sie kto ile lasek zaliczyl, wiec wolalabym by byl starszy, ale tez nie taki, ktory ma dzieci, zone, czy jest po przejsciach i szuka tylko niezobowiazujacej rozrywki na starosc:O

Gość gość
Znacie moze jakies portale, gdzie mozna znalezc przyjaciela? ;)

Gość gość
Ale jesteś dziecinna.

Gość gość
ale zenada, jak laska daje du/py to jest kur/wa a jak nie to jest dziecinna, faceci sa popier/doleni:(

Gość gość
Sama jesteś dziecinna, kogo ona szuka, frajera? Sama niech o siebie zadba, a nie k***a facet za damski c/h/u/j będzie ją sponsorował :P

Gość gość
Jesteś może młodszą siostrą brokeninside, bo ona też chce się przytulać i brzydzi ją seks?