Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Wolałabym umrzeć niż być zwykłą babą

Polecane posty

"niech zgadnę jesteś smutną brzydką dziewczynką ubraną na styl emo" Styl emo to styl podludzi. Emo ode mnie może liczyc jedynie na cios glanem w morde. Skąd w ogóle podejrzenie że jestem emo, kretynko? Jestem metalówą, jeśli cokolwiek ci to w ogóle mówi. Jak można myśleć że fanka metalu to emo? Metal to pięknamuzyka z 40 letnią historią, a emo to zyebana subkultura dla debili 🖐️

" metale, ci przystojni, z klasą nie gustują w gotkach, metalówach ani tym podobnych" To ciekawe, ze moi koledzy gustują, i mają na ogół takie dziewczyny, jesli nie metalówy, to przynajmniej słuchające takiej muzyki. Mój były jak widac też gustował. ale co ja moge wiedzieć, ja tylko obracam sie w takim towarzystwie :D

Gość gość
jeśli cokolwiek ci to w ogóle mówi. Nie, nic mi to nie mówi, unikam takich agresywnych wieśniaczek

Gość gość
Metal czy niemetal to przecież facet i także znam to środowisko :) Żaden atrakcyjny mężczyzna nie będzie się pokazywał z agresywna kobietą która go kompromituje :)

Gość gość
Dobrze wiedzieć że miałaś jakiegoś byłego, teraz zabłysnęłaś

Gość gość
Kolejna cepiara z nadmiarem androgenów próbuje dowartościowywać się na kafe :O Kafeteria schodzi na psy

"Żaden atrakcyjny mężczyzna nie będzie się pokazywał z agresywna kobietą która go kompromituje" Jesli uważasz że najważniejsza w życiu jest "atrakcyjnośc" to współczuje... Oczywiście, musi być w moim typie ale wole faceta z którym będe mogła dzielić zainteresowania, pasje, z którym dobrze sie będe bawiła i dogadywała, który mi pomoże w problemie. Wygląd to nie wszystko. Ale proste baby chca tylko zeby ich facet był przystojny, to fakt. Już o wiele bardziej mądre jest znalezienie sobie faceta brzydkiego ale z kasą a nie atrakcyjnego durnia(oczywiście nie mowie, ze ja do tego dąże, żebyście nie nadinterpretowały moich słów) 🖐️

Gość gość
Oczywiście, musi być w moim typie ale wole faceta z którym będe mogła dzielić zainteresowania, pasje, .... KTÓRY CI KOPNIE Z GLANA ALBO BĘDZIE KOPAŁ RAZEM Z TOBĄ

Gość gość
który mi pomoże w problemie. -> na twój problem facet nie pomoże, jak najprędzej goń do lekarza bo ewidentnie masz coś z głową, ale może to tylko hormony

"Metal czy niemetal to przecież facet i także znam to środowisko" a sama słuchasz tej muzyki, czy znasz to środowisko tylko bo miałaś chłopaka z nim związanego? :) Bo ja jestem gitarzystka i maniaczką tego gatunku muzyki. Takie mam hobby. wiesz co to? :)

jestem agresywna bo mnie wcurwiacie, swoją schematycznością i powierzchownością myślenia, nazywaniem mnie emo, i tym że jesteście głupie :) W realnym świecie jestem nieco bardzej powściągliwa,zwłaszcza że z takimi debilami jak na tym forum nie musze sie raczej spotykać na codzień :D

Gość gość
Jestes zwykla baba bo zakladasz glupie topiki i nie posiadasz wlasnego zycia.

Gość gość
brawo gość 18:42 autorka jest powściągliwa a tutaj tylko wpada się wyładować :) a co? muszę być gitarzystką albo maniaczką jak ty żeby mieć takiego chłopaka :) Normalni ludzie akceptują inność (w tym przypadku dla metali - osoby niezwiązane z metalem). Jest takie słowo jak tolerancja, trzeba poszerzać horyzonty, ja się nie zamykam w żadnej muzyce, towarzystwie wzajemnej adoracji czy w innej subkulturze, ograniczenia i limity nie interesują mnie :)

Gość gość
Autorka wątku nie posiada rozumu,swojego życia ani też nie jest kobietą z klasą. Nigdy nie spotkałam kobiet z klasą, które w miejscach publicznych wypowiadają się w wulgarny sposób. Autorka ma spore problemy natury osobistej, nie nauczyli w szkole podstawowych zasad kultury. Jeżeli chcesz podszkolenia to tłumaczę : Baby to ty masz w nosie, w społeczeństwie żyją kobiety. Kobiety rodzą dzieci. Bachory to nieślubne dzieci przezywane przez złośliwe teściowe.Wieśniara to kobieta nie mająca obycia towarzyskiego, natomiast kobiety z wiosek są wieśniaczki. Kobiety o szlachetnym charakterze nigdy nikogo nie uderzą w twarz, natomiast z glana w mordę daje cham z ulicy. Artystki to kobiety wrażliwe na piękno i nigdy z ich ust nie usłyszysz wulgaryzmów. To tyle autorko ode mnie no cóż pewnie jesteś oczytana i wiesz jak zakładać wątki tak by z przyjemnością mogli Cię ludzie czytać. Chyba,że szkoły kończysz za jajka to tylko współczuję mamusi.

skoro piszesz o akceptowaniu inności to czemu piszesz pogardliwie że metal z klasą nigdy nie będzie chciał mieć kobiety która słucha takiej muzyki jak on bo to wszystie to "agresywne kretynki" :) post z 18:18 :)

Gość gość
mają trochę racji, pieprzysz jak emo.

Gość gość
bo to wszystie to "agresywne kretynki" To ty użyłaś słowa kretynka :) Tamten post dotyczył moich spostrzeżeń a nie o poglądów :) Jesteś jednak głupiutka skoro nie potrafisz przyswajać tak prostych treści, a inaczej rzecz ujmując - czytać ze zrozumieniem

Gość gość
Sprawdziłam, użyłam słowa "kobieta" dodając określenie "agresywna" :) :) :) widzę że lubisz wstawiać buźki to proszę, to dla ciebie 😘 (_I_)

Gość gość
A teraz pozwól że wrócę do swojego życia PA!

Gość to ja też wstawie
8========D💤 uklęknijcie dziewczęta :classic_cool:

No ale na poczatku mówisz ze metal z klasą nie będzie chciał kobiety o takich samych zainteresowaniach jak on i potem jeszcze dodałaś że wszystkie sa agresywne. Wszyscy zdrowi w domu? I jeszcze pouczającym tonem "mam dla ciebie złą wiadomośc". Ja znam bardzo dużo przykładów przeczących twojej tezie, i w ogóle nie wiem skąd wziełaś te spostrzeżenia.

Gość gość
Przecież nią jesteś.Dlaczego nie umrzesz???? Wiesz wszystko o sobie, po co ten post?????

Gość gość
Nie napisałam że wszystkie metalówy są agresywne, tylko że ty oraz te twojego pokroju, a teraz już naprawdę musze lecieć, ta rozmowa nie ma sensu widzisz coś czego niema, nie wiem czy ja pisze niewyraźnie :D

Gość gość
widzę że jakiś tam gość bardzo cię zdenerwował topik stworzony przez zwykłą babę która ma trudne dni

Gość gość
Katarzynko droga, sobota wieczór a ty p********z jakieś smuteczki przed kompem? Przestańcie jej odpisywać i tym samym zabawiać durną babę

Gość gość
A jakie ty masz pasjonujace zainteresowania droga autorko, skoro wolny sobotni wieczor spedzasz na kafeterii?:D:D

Gość gość
gościu 31.05.2014 piszesz bardzo niewyraźnie, nie mogę cię rozczytać, stawiaj większe litery

Gość zołza zołzowata
kretynka, która pisze, że zaraz zamówi sobie jakieś tam piwo za ileś tam zł :O faktycznie jesteś wyjątkowa :P

Gość gość
Taaa :O a później znowu będzie się publicznie żalić że sraczke ma i my mamy jej z guvna wywróżyć po czym ją wzięło :O