Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż nie akceptuje homoseksualizmu naszego syna

Polecane posty

Gość gość
dla KAŻDEGO ojca syn pedał to tragedia zyciowa, nawet większa niż syn ksionc :o

Gość gość
Poczytajcie Księgę Jozuego. Tam to dopiero są kwiatki. I zastanówcie się wtedy czy chcecie iść do tego "boga" po śmierci

Gość gość
poszukajcie sobie Patrick Muirhead gejem już nie jest. Jak to się stało - pisze "The Times". gej wyleczony z hiv i homoseksualizmuhttp://pl.gloria.tv/?media=560210

Gość gość
gloria.tv - wiarygodność 1 klasa :D

Gość gość
Dajcie linka do jakiegoś poważnego opracowania naukowego a nie czegoś co wciska katolicką ciemnotę

Gość gość
a ja wam powiem ze jestescie p*****lnieci !! jak mozna wyrzec sie dziecka bo jest gejem ?! to was powinno sie zapisac na terapie do psychologa i leczyc wasza ciemnote

Gość gość
37-letni Włoch Giuseppe Povia wyśpiewał manifest obnażający miłość homoseksualistów: "Przez cztery lata byłem z mężczyzną, między miłością a rozczarowaniami. Nierzadko zdradzaliśmy się.https://www.youtube.com/watch?v=g7I9IknP9B0

Gość gość
Fragm/ent wykł/adu dr Julie Harren dot/yczący prz/yczyn występo/wania choro/by ho/mo/seksualnej u lu/dzi. W/ykład ten powinni obejrzeć przede wszystkim rodzice, poniew/aż dowiedzą się jaki/ch błędó/w nie n/ależy po/pełniać w w/ychowywaniu dzieci. lhttps://www.youtube.com/watch?v=ICnVTzArTLs

Gość gość
Straszne .Może warto starać się syna wyleczyć.

Gość space 1999
Za to TVN i GW są w pełni wiarygodne i uczciwe :classic_cool: p.s. Syna z domu bym nie wyrzucił, traktowałbym go nadal jak najlepiej, jak syna, ale nikt mi nie wmówi, że homoseksualizm to coś pozytywnego. Trudno, tak się dzieje. Bywają dzieci z zespołem Downa i też się je kocha.

Co w tym zlego ? Niech moje dzecko bedzie szczesiwe. Szkoda ze nie bedzie wnukow. Ale u nas wszystko mozliwe. Do choery ,nie bede mowic dziecku z kim na spac i z kim ukadac zycie. Bedzie homoseksuaista i bedzie chcial wziac sub,to sie dorzuce.

Gość space 1999
Zaburzenie pozostaje zaburzeniem i żadna parodia małżeństwa, tego nie zmieni

Gość gość
Homoseksualistą, serio? To już lepiej byłoby, żeby związał się z najgłupszą babą w mieście albo z największą k***ą w mieście!

Gość gość
Mogło być gorzej, np. córka z nieślubnym dzieckiem. Spytaj się męża jakby się zachował gdyby córka sprowadziła mu do domu dzieciaka, dopiero wtedy dostał by zawału a tak? przynajmniej wnuków nie będziecie mieli. Ja mam czwórkę dzieci i modlę się tylko żeby babcią nie zostać.

Gość gość
gość powyżej ma rację ja też wolałabym syna geja niż córkę z nieślubnym dzieckiem.

31.05.2014 Fragm/ent wykł/adu dr Julie Harren dot/yczący prz/yczyn występo/wania choro/by ho/mo/seksualnej u lu/dzi. W/ykład ten powinni obejrzeć przede wszystkim rodzice, poniew/aż dowiedzą się jaki/ch błędó/w nie n/ależy po/pełniać w w/ychowywaniu dzieci. lhttps://www.youtube.com/watch?v=ICnVTzArTLs hahahaha Nie ogladalam,bo jak mozna wychowywac dzieci wg bajek. Jak syn bedzie woal koegow a corka dziewczyny to czarownica na miotle nie pomorze. Bedzie gejem,to bedzie. Bedzie les,to bedzie. Koniec tematu. Aaa propos. Jak nie akceptujecie decyzji dzieci,sa homoseksuaistami,to znaczy ze wy ,starzy zawaiiscie,produkujac defekt,hihihihi debile :P

Gość gość
ma racje ! ,że nie akceptuje .to jest ohydne i odraźające ! .najlepiej syna skierować do klasztoru ,lub do psychiatryka ! .

Gość gość
matka heteryka . nic nie zrobisz, po prostu zostaw to, Ty syna kochasz i jeżeli się od niego odwrócisz to go stracisz, poza tym, pomyśl, ile odwagi wykazał syn przyznając się do tego. Swiat to pojmuje a ojciec nie. Szkoda bo w końcu co kogo obchodzi kto z kim do łozka chodzi, bez przesady przecież z tym się nikt nie obnosi, czy Twój mąz robi historie z tego ze z Tobą sypia lub nie? .tu sie mylisz i to w 100% .swiat.nie pojmuje i nigdy nie pojmie.pedalstwa ! .chlopak dziewczyna normalna rodzina ,

Gość gość
matka heteryka . nic nie zrobisz, po prostu zostaw to, Ty syna kochasz i jeżeli się od niego odwrócisz to go stracisz, poza tym, pomyśl, ile odwagi wykazał syn przyznając się do tego. Swiat to pojmuje a ojciec nie. Szkoda bo w końcu co kogo obchodzi kto z kim do łozka chodzi, bez przesady przecież z tym się nikt nie obnosi, czy Twój mąz robi historie z tego ze z Tobą sypia lub nie? .tu sie mylisz i to w 100% .swiat.nie pojmuje i nigdy nie pojmie.pedalstwa ! .chlopak dziewczyna normalna rodzina ,

Gość gość
syn pedał ! .to tragedia tak samo jak syn pedofil syn pijak syn ksionc syn morderca .itp.

Gość gość
Ty od "ksionc" lepiej weź się za język polski bo to jest dopiero wstyd robić takie "byki" :D:D