Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż nie akceptuje homoseksualizmu naszego syna

Polecane posty

Gość gość

nasz najmłodszy syn ma 19 lat i jest homoseksualistą. oczywiście gdy się dowiedziałam byłam w ogromnym szoku i długo mi zajęło żeby zrozumieć że miłość to miłość. syn ma jeszcze starszą siostrę i brata. mój mąż uważa że najmłodszy był rozpieszczany i dlatego tak się stało co jest kompletną bzdurą. mąż nie akceptuje go, unika tego tematu i przyznał że jak syn chce być homoseksualny, to ma się wyprowadzić z domu, bo on "pedała nie będzie utrzymywał". jak wytłumaczyć mężowi że to nadal nasze dziecko?

Gość gość
nie wytłumaczysz,współczuję.a swoją drogą twój mąż zachował się klasycznie. Może ty spróbuj zwrócić się do jakiegoś specjalisty, może ci coś doradzi w sprawie męża albo razem się udajcie na rozmowę

Idźcie do psychologa rodzinnego , Twój mąż musi się najpierw dowiedzieć , co to homoseksualizm w rodzinie , dlaczego ludzie tak kochają , musi się nauczyć to akceptować , bo przecież to jego dziecko , a nie jakiś obcy facet . Myślę , że w Poradniach Psychologicznych dadzą Wam wiele cennych rad i bardzo pomogą .

Gość gość
jach nie dziwie sie twojemu mezowi

Gość gość
raczej swojego syna skieruj do specjalisty :o 🖐️

Gość gość
Jacy wszyscy sie zrobili tolerancyjni , pewnie bylibyscie dumni, gdyby wasz syneczek wygladal jak ten z broda z eurowizji:D Ja sie nie dziwie mezowi i mowie to jako kobieta. Gdyby moj syn okazal sie gejem, bylaby to dla mnie porazka zyciowa i na pewno nie pozwalabym na schadzki chloptasiow w moim mieszkaniu

Gość gość
Maz ma problem,ty i syn.Wszyscy do psychologa!

Gość gość
syn ma problemy, zapisz go do specjalisty, w dzisiejszych czasach homoseksualizm jest wyleczalny :)

Gość gość
gość 31.05.2014 to podaj metody leczenia czyli heteroseksualizm też można leczyć? Szkoda że głupotę nie da się leczyć. Wasza ciemnota i brak wiedzy mnie przeraża. Nie musicie akceptować ale tolerować.

Gość gość
nie znam metod, bo sie tym nie zajmuję, to chyba oczywiste:) heterosexualizm nie jest zaburzeniem sexualności, więc się go nie leczy, bo niby na co?:)

Gość gość
też jestem ojcem i po prostu nie mogę sobie wyobrazić, że mnie coś takiego by spotkało. bardzo współczuję temu człowiekowi, bo to jak strata ukochanego syna:(

Gość gość
Pewnie jakaś katolicka klinika zajmuje się leczeniem gejów. Oni są ekspertami od cudownym wyzdrowień. Jednemu nawet udało się wskrzesić kilku ludzi

Gość gość
nie wiem kto, ale uleczalność sięga 30%.

Gość gość
gość 31.05.2014 homoseksualizm nie jest chorobą więc nie rozumiem dlaczego chcesz wysłać na leczenie

Gość gość
homoseksualizm jest to kara za rozwiązłe życie 26. Dlatego to wydał ich Bóg na pastwę bezecnych namiętności: mianowicie kobiety ich przemieniły pożycie zgodne z naturą na przeciwne naturze. 27. Podobnie też i mężczyźni, porzuciwszy normalne współżycie z kobietą, zapałali nawzajem żądzą ku sobie, mężczyźni z mężczyznami uprawiając bezwstyd i na samych sobie ponosząc zapłatę należną za zboczenie

Gość gość
chorobą nie, to zaburzenie, może bardziej nawet fetysz

Gość gość
Właśnie dlatego katolickie instytucje nie są wiarygodne jeśli chodzi o homoseksualizm, bo w piśmie napisali, że homoseksualizm to zło, a przecież nie będą sprzeciwiali się temu co jest napisane w Biblii, bo pójdą do piekła :classic_cool:

Gość gość
i dla tego bóg może cofnąć kare trzeba wiele razy sie modlić i pokutować za własne grzechy

Gość gość
Może powiedz mężowi, żeby przynamniej syna nie wyzywał i nie poniżał. Wiesz medycyna dośc szybko się rozwija i może syna uda się niedługo wyleczyć. Powodzenia.

Gość gość
homoseksualizm to zło, bzdury totalne jest to kara za 6 przykazanie

Gość gość
Wy naprawdę serio traktujecie to co jest napisane w Biblii? W horoskopach pewnie też się zaczytujecie :D

Gość gość
tylko fanatycy religijni mogą leczyć homoseksualizm bo kto kieruje się zdrowym rozsądkiem a nie religią to by takich bzdur nie mówił

Gość krewzpipy
syn pedał :D ale wstyd dla ojca, nic dziwnego że przeklął bękarta ;)

Gość gość
ja nie jestem osobą wierzącą, ale mam znajomego którego udało sie z tej przypadłosci wyleczyć. wiara nie ma tu nic do rzeczy.

Gość gość
List do Rzymian 1:26-27 naucza o homoseksualizmie, że jest on wynikiem odrzucenia Boga i nieposłuszeństwa wobec Niego. Kiedy człowiek wybiera grzech i niewiarę, Bóg daje mu najgorsze i najbardziej zdeprawowane grzechy, by pokazać, że życie bez Bożych prawd jest puste i bezsensowne. 1 List do Koryntian 6:9 wyjaśnia, że homoseksualiści nie odziedziczą Królestwa Bożego. Bóg nie stworzył nikogo z pragnieniem, by stać się homoseksualistą. Biblia naucza, że człowiek staje się homoseksualistą, gdyż zgrzeszył (List św. Pawła do Rzymian 1:24-17), i dlatego, że sam podjął taką decyzję. Niektórzy ludzie mogli urodzić się z większą tendencją do homoseksualizmu, podobnie jak niektórzy rodzą się z większą tendencją do przemocy i innych grzechów. Nie stanowi to wytłumaczenia czy wymówki, gdy ktoś wybiera grzech i poddaje się grzesznym pożądaniom. Gdy ktoś rodzi się z większą podatnością do złości czy furii, czy usprawiedliwiamy jego złe uczynki?

Gość krewzpipy
syn ciągnie pałe tak samo jak jego mamusia :D żenada, sodomitom mówimy stanowcze nie :)

Gość matka heteryka
nic nie zrobisz, po prostu zostaw to, Ty syna kochasz i jeżeli się od niego odwrócisz to go stracisz, poza tym, pomyśl, ile odwagi wykazał syn przyznając się do tego. Swiat to pojmuje a ojciec nie. Szkoda bo w końcu co kogo obchodzi kto z kim do łozka chodzi, bez przesady , przecież z tym się nikt nie obnosi, czy Twój mąz robi historie z tego ze z Tobą sypia lub nie?

Gość gość
wiele diet powstało na podstawie pisma sw np dieta aleluja polska post daniela która leczy choroby cywilizacyjne np cukrzyca typu 2 konwencjonalna medycyna nie może wyleczyć na podstawie pisma sw powstało wiele odkryć archeologicznych i wiele urządzeń opatentować a nauki Jezusa sa wykorzystywane w psychiatrii i psychologi

Gość gość
Jest już na to lekarstwo... HIT z USA