Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skąd mam wiedzieć czy to miłość

Polecane posty

Gość gość

Rozstałem się z dziewczyną, nie podoba mi się fizycznie tak w 100% i pewnie głupio byłoby mi się z nią gdzieś pojawić bo jest bardzo przeciętna ale cały czas coś w sercu czuję. Ona nie wie czy chce do mnie wrócić bo sprawiłem jej dużo przykrości. Skąd mam wiedzieć że to napewno to?

Czas tobie pokaże, i najpiękniejsza dziewczyna na świecie ;)... Że głupota idzie zawsze z urodą w parze. A samobójstwo wraz z kobietą.

Gość gość
skąd wiesz, że nie chce, może chce :)

Gość gość
Takie rzeczy się po prostu wie i już, jak jest miłość to czujesz to, nie masz wątpliwości, a ta dziewczyna jest dla ciebie najlepszą, najpiękniejszą istotą na świecie i poza nią żadna inna się nie liczy.

Gość gość
gadamy mimo rozstania nawet 3 razy w tygodniu od 3 tygodni i na początku zapierała się że na pewno nie, że mam dać sobie spokój, teraz mówi że nie wie i sama z siebie po kilku dniach napisała że ona potrzebuje czasu i że przeprasza za to że była dla mnie ostra. Ale teraz znowu powiedziała że chce mieć faceta któremu nie będzie musiała tłumaczyć wszytko a nie tak jak mi co wypada a co nie bo jest konserwatywna.

Gość gość
nie jestem pewny czy to moje ego , uczucie przez odrzucenie czy miłość. Ona dla mnie z pewnością ma najpiękniejsze ciało ale jakby z twarzy już nie jest taka wspaniała a z drugiej strony za każdym razem jak ją widziałem to byłem szczęśliwy i ogarniał mnie spokój.

To nie miłość, to zbyt wielkie uczucie, nie można nim szargać, mieć wątpliwości. Coś tam czujesz, zostawiłeś ją to znaczy, że ci daleko do prawdziwej miłości. Oczywiście to nic złego. :)

Gość gość
ona zostawiła mnie bo niestety nie potrafiłem jej pokazać jak jest ważna

Gość gość
zrób jak czujesz,jeśli ci jej brakuje, myślisz o niej, tęsknisz, chcesz ją całować, przytulać, to z pewnością coś czujesz więcej niż sympatię:) Działaj, zanim ci ucieknie.