Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 1, 2014 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 1, 2014 a bardzo chetnie ale pod warunkiem ze ta zostanie(:O) bo to moja ulubiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 1, 2014 Też byłbym za tym rozwiązaniem aby ta paleta została i dodać coś nowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dareios zbanowany Napisano Czerwiec 1, 2014 oj tam oj tam,ja bym chetnie widzial rozowe sloniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 1, 2014 a gdzie można zobaczyć jakie są emotikony i jak je robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 1, 2014 http://forum.o2.pl/emotikony.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 1, 2014 Trochę mały ten asortyment emotek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dareios zbanowyny Napisano Czerwiec 1, 2014 Larry,czy znajdziesz mi faceta na kafe?:)Larusiu,no powiedz,ze tak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cool from space Napisano Czerwiec 1, 2014 Nie wiem kto je zaprojektował, ale doznał przebłysku geniuszu projektując Kula ----> który jest GENIALNY! W ogóle wszystkie są bardzo fajne graficznie, chociaż nowa grafika strony, nie pasuje do nich. Nie jest to spójne, ale szkoda by ich było, tym bardziej, że ta nowa jest gorsza. I ta ----> :O tą też lubię bardzo i tę :D i tą także ;) ale jest DOSKONAŁOŚCIĄ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 1, 2014 No rzeczywiście tej używam zawsze --> Ta jest fajna jak jakaś panna z wyższych sfer, -- przed pójściem do fryzjera --> <-- --- po powrocie od fryzjera --> ;) <-- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cool from space Napisano Czerwiec 1, 2014 :D trafne. Jeśli chodzi o ------> to gdybym był producentem czegoś tam... Czegokolwiek, może ubrań, sprzętu sportowego, żarcia, samolotów... i miał odpowiednią kasę, to wykupiłbym prawa na wyłączność do tej emotki. To byłoby naprawdę doskonałe logo, jeśli byłoby dobrze skojarzone z produktem U nas niemożliwe, ale w USA można by takie logo użyć do promocji broni palnej :D Z raportu policyjnego: oddał 7 strzałów z Coola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cool from space Napisano Czerwiec 1, 2014 To forum i o2, pomimo, że Google często pokazuje, szczególnie Kafeterię w wynikach wyszukiwań, gdy się czegoś szuka, jest jednak dość niszowe i nie jest szeroko znany. Kiedyś myślałem, żeby sobie walnąć takiego na obudowę koła w moim lajfstajlowym suvie Ale potem myślę, że jakiś debil z Kafe od razu zrobi mi fotę i będę gwiazdą tego foruma :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokeninside87 105 Napisano Czerwiec 1, 2014 Co myślicie o nowej palecie emotikonek lub o powiększeniu obecnego zbioru ? Dodaj do ulubionych x BARDZO!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 1, 2014 Jak z tym awatarem broken ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokeninside87 105 Napisano Czerwiec 1, 2014 z awatarem c'huj, jako waćpan widzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 1, 2014 apropo --> dobre na awatar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twoja kotka psotka 0 Napisano Czerwiec 1, 2014 Myślę, że powinni dodać emotikonę , czyli siedzącego kota w pomarańczowej czapeczce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 1, 2014 powinni dać tego gostka ale w wersji pirackiej z opaską na oku i w wersji super cool z cygarem --> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twoja kotka psotka 0 Napisano Czerwiec 1, 2014 Coś mi wyżej nie wyszło. Myślę, że powinni dodać emotikonę CoolCat'a, czyli siedzącego kota w pomarańczowej czapeczce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 1, 2014 Mi się podobają te z Wizażu. Super wybór i doskonale odzwierciedlają emocje :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 1, 2014 A kiedyś były inne emotki czy takie są od początków kafe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 1, 2014 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twoja kotka psotka 0 Napisano Czerwiec 1, 2014 Testuję, uwaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 1, 2014 Garfield to ty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 1, 2014 Co za tusza ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twoja kotka psotka 0 Napisano Czerwiec 1, 2014 Nie Garfield, Simon's cat. Muszę grafiki jakiejś fajnej kotki poszukać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 1, 2014 Dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EtiennaT Napisano Czerwiec 1, 2014 ciekawie to wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EtiennaT 0 Napisano Czerwiec 1, 2014 dlaczego na rudo ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 1, 2014 Co na rudo, ten gostek jest w chuście -> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach