Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak okazujecie dziewczynie, że między wami może być tylko przyjaźń i nic więcej?

Polecane posty

Gość gość

Jak okazujecie dziewczynie, że między wami może być tylko przyjaźń i nic więcej? :/ Jak ją wtedy traktujecie? Jak jej okazujecie, że jest wam obojętna? :/

Gość gość
zazwyczaj nie odzywa się pierwszy, zwleka z odpowiedzia na sms, próbuje cie swatac z kumplem, i takie tam

Gość gość
A jeśli radzi mi jak poderwać jakiegoś chłopaka, a kiedyś był we mnie mocno zakochany, to co mam o tym myśleć? Ja wciąż go kocham :/ Co mam robić? :/

Gość gość
Poklepują dziewczynę po plecach i mówią "jesteś moją dobrą, serdeczną przyjaciółką" :D raz tak miałam, najpierw sam startował, na randkę zaprosił, potem spotkanie nie wypaliło, nie odzywał się, a jak się spotkaliśmy w gronie znajomych to wygłosił tę kwestię i wszystko było jasne.

Gość gość
A jeśli radzi mi jak poderwać jakiegoś chłopaka, a kiedyś był we mnie mocno zakochany, to co mam o tym myśleć? Ja wciąż go kocham :/ Co mam robić? :/ NO WŁASNIE TO CO ZAWARŁAŚ W TOPIKU, ja też tak robię, a faceci strasznie się obrażają tzn. mają klasycznego kobiecego focha kiedy zwracam im uwagę że kasia asia tak fajnie na nich spoglądają

Gość gość
A jest jakaś możliwość, aby znowu zobaczył we mnie kobietę, a nie tylko znajomą? :/

Gość gość
Nie ma :P

Gość gość
Nie doceniacie przyjaźni, a ona często jest 1000x więcej warta niż wasze niewydarzone "związki" jeżeli tego nie rozumiecie to wasza miłość też jest tyle warta, czyli gów/no, proste i logiczne :D

Gość gość
zazwyczaj nie odzywa się pierwszy, zwleka z odpowiedzia na sms, próbuje cie swatac z kumplem, i takie tam xxx ale seksu z tobą nie nie przestaje uprawiać ta cała "PRZYJAŹŃ" to nic innego jak seks bez zobowiązań

Gość gość
Poklepują dziewczynę po plecach i mówią "jesteś moją dobrą, serdeczną przyjaciółką" xxx i ciągną do wyra a rano - baj baj!

Gość gość
ale seksu z tobą nie nie przestaje uprawiać Myślę że jak facet jest naprawdę niezainteresowany to nie uprawia z taką tego seksu

Gość gość
Poklepują dziewczynę po plecach i mówią "jesteś moją dobrą, serdeczną przyjaciółką" xxx i ciągną do wyra a rano - baj baj! W moim świecie każdy do swojego wyra :)

Gość LarsUlrich
nie ma co "okazywać" mowi sie wprost chyba żeś pi/zda

Gość gość
Nie my nie uprawiamy seksu :P Nigdy nie uprawialiśmy chociaż raz już prawie, ale przerwaliśmy oboje :P Ale to prawie to było ponad rok temu, wtedy byliśmy w sobie zakochani :P