Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

pogadać się z mamą

Polecane posty

Gość gość

Witam Was. Jestem chłopakiem ale napisałem tutaj bo jest to duzo kobiet które pewnie są matkami, i mogłyby mi coś doradzić. Otóż mam prawie 18 ( w listopadzie skończe) a mama na nic mi nie pozwala. Ja juz nie wiem jak z nią rozmawiać. Dwa lata temu gdy miałem wybierać sobie szkołe to ona wybrała ją z mnie, zeby się przypodobać swojej mamusi ( a mojej babci), minęły dwa lata a ja sie w tej szkole czuje jak w więzieniu, pod ciągłą kontrolą. Obecnie jestem w II klasie w liceum i ani razu nie uciekłem z lekcji, co robił każdy. Nigdy nie byłem na zadnej dyskotece, przez co nigdy nie miałem dziewczyny, i sie nawet nigdy nie całowałem. Jak gdzieś wyjde na dwór to cały czas dzwoni do mnie, jak w lato jeździłem nad jezioro to dzwoniła do mnie dosłownie co 15 minut. Mam tez lekko autystycznego brata (21 lat) którego moja mama kocha bardziej. Pozwala mu na wszystko, a on ma ją za nic. Jeśli on okaże do kogoś nienawiść to jest tylko wyrazenie zdania, jesli zrobie to ja to ja jestem zły i niedobry. Prosze doradźcie mi jak moge z matką porozmawiać zeby skończyła mnie traktować jak dziecko, bo ja juz naprawde siły nie mam, nie mogłem spełnić swoich marzeń dotyczących szkoły, nie mam dziewczyny, ani nic nie potrafie zrobić. Nie pije, nie pale nie ćpam, jakoś zaje z klasy do klasy. Moze gdybym tak robił to bym moze był bardziej kochany. I mam jeszcze pytanie. Co moze sie dziewczynom nie podobac w moich charakterze? (jestem miły, jestem patriotą, wrażliwy (głównie szkoda mi zwierząt, bo ludzie są dwulicowi i nie jest mi ich szkoda), oraz nie traktuje dziewczyn jak ostatni prostak)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować