Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupiłam projekt domu , bede budowac dom czy pasuje miec takidom w Polsce

Polecane posty

Gość gość
Ty wiesz w ogóle co to jest i jak wygląda projekt domu???? Debilka do kwadratu ha ha ha

Gość gość
tak kupiłam projekt domu mam działke i ta firma może wskazać mi ekipe z Hiszpanii lub Polski która mi taki postawi i wykończy w dowolnym miejscu w Polsce

Gość bel ze bub ze zub
Lubię takie. Mnie się ogólnie podoba, tak nie wnikając w szczegóły. I nie wiem w czym widzisz problem? Takie domy stoją także w Polsce. Nie chce mi się szukać linków, ale widziałem.

Mi akurat nie za bardzo się dom podoba ;) Jakbym miała tyle kasy to na pewno wybudowałabym coś w innym stylu. Bardziej europejskim.

Gość gość
Możesz sobie strzelić z palca a nie wybudować taki dom :P

Gość gto 68
A to nie jest europejskie? :D To jest styl bazujący na tradycjach modernizmu, który to modernizm jest jak najbardziej europejski tak samo jak amerykański.

Gość gość
Trudno ocenić sam projekt po aranżacji wnętrza, ale jeśli byś chciała coś, co nawiązuje do polskości, to nie, nie pasuje w ogóle. Proponuję zatrudnić normalnie kogoś, kto ci zrobi porządny projekt www.myip.pl, a nie tylko obietnicę zwizualizowaną w programie komputerowym. Musisz też pamiętać, że nowo wybudowany dom ma mieć odpowiedni certyfikat energetyczny, a nie być samowolką.