Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smerf Analityk

Cała prawda o drobnokościstych dziewczynach

Polecane posty

Gość Smerf Analityk

Drobnokościste dziewczyny, jak wiadomo są niewielkie, chude (często trudno im przytyć), takie filigranowe. Charaktery mają różne, ale łączy je to, że dzięki drobnej budowie są ucieleśnieniem piękna i ideału współczesnych mężczyzn. W większości facetów w obecności takiej dziewczyny włącza się wewnętrzny rycerz, opiekun, a więc facet przy takiej kobiecie czuje się potrzebny, często nawet jeśli ona w rzeczywistości go nie potrzebuje. Drobnokościstość wpływa na mowę ciała, często niechcianą, doprowadzającą do tego, że dziewczyna ma wiele wzajemnie zwalczających się adoratorów. Minusem drobnokościstych dziewcząt jest fakt iż często wybierają sobie faceta będącego ich przeciwieństwem. Skoro one są biedne i kruche to biorą sobie faceta w typie ochroniarza - przeważnie tępego osiłka, agresora, którym łatwo jest sterować. Stąd tyle par na mieście typu - ona laska i on debil. Normalni faceci często bezskutecznie adorują te dziewczyny doprowadzając się na skraj załamania nerwowego widząc, że one wolą osiłków-półdebili. Dziwny jest ten świat, w którym najbardziej wartościowy facet i najbardziej wartościowa kobieta nie mogą się spotkać.

Gość gość
drobne kości nie mają nic wspólnego z tyciem i ktoś kto jest "drobnokościsty" nie musi być sam drobny.

Gość gość
cala prawda o polskim WKU mam malego 🖐️

Gość gość
Wyślij jej gołębia pocztowego....

Gość gość
:D:D haa masz humor :))

Gość gość
Skoro one są biedne i kruche to biorą sobie faceta w typie ochroniarza - przeważnie tępego osiłka, agresora, którym łatwo jest sterować. Nie nie, wystarczy że będzie po prostu wysoki :)

Gość gość
to nie jest prawda wobec wszystkich takich kobiet. ja tak nie mam :)

Gość gość
To Twoim zdaniem najbardziej wartościową jest kobieta drobna a nie mądra czy dobra?

Gość gość
"chude (często trudno im przytyć), takie filigranowe" X Przeważnie wcale nietrudno im przytyć, ale są na dietach albo jedzą same warzywa. A po ślubie okazuje się, że nagle przestają być filigranowe. Jeśli laska nie uprawia sportu to na 99% przytyje.

Gość gość
po co uprawiać sport skoro jest sex?

Gość gość
Bo seks uprawiają wszyscy, a mimo to wiele osób jest grubych, więc to gów/no daje dla figury. Dlatego.

"U większości facetów w obecności takiej dziewczyny włącza się wewnętrzny rycerz, opiekun, a więc facet przy takiej kobiecie czuje się potrzebny" Świetne, sam to wymyśliłeś? To prawda.

Gość gość
czyżby egoiste 31 powrócił na forum :P ale to chyba nowe prowo syna fubu :D

Gość gość
No co Ty nie powiesz? Ani nigdy nie byłam z żadnym osiłkiem, a trochę lat już mam, ani też nie widzę tłumu adoratorów. Chociaż jestem zdecydowanie drobnokoścista i niektórzy mężczyźni twierdzą, że niebrzydka. A miłość mojego życia nawet się mną nie zainteresowała. Wszystko przeczy twojej teorii.

Gość gość
" gość 01.06.2014 "chude (często trudno im przytyć), takie filigranowe" X Przeważnie wcale nietrudno im przytyć, ale są na dietach albo jedzą same warzywa". Widzę, że znasz wszystkie takie kobiety? Ja odkąd pamiętam jadłam normalnie, a nawet za dużo i nie przytyłam.

I po co uzywasz pojecia, ktorego nie rozumiesz? Jak ktos juz slusznie wspomnial, drobnokosciste i drobne to nie to samo. Ja jestem drobnokoscista, a mam 177 cm wzrostu, i przy bmi 21 mam w biodrach 100 cm. A poza tym to ogolniki, ktore mozna przypisac wiekszosci mezczyzn i wiekszosci kobiet.

Gość gość
O, panna mądralińska się pojawiła jak widzę. Ja jestem i drobnokoścista i drobna, więc niczego nie pomyliłam.

Gość gość
parafrazujac autora tematu : dziwny jest ten swiat, w ktorym czlowiek wartosciuje innych po wygladzie przy czym jednoczesnie uwaza siebie z racji nie wiadomo czego (chyba tylko wrodzonego egocentryzmu, egoizmu, egotyzmu i narcyzmu) za lepszego od innych a zarazem ubolewa nad tym, ze inni kieruja sie - w jego ocenie - analogicznymi preferencjami (wyglad, wyglad, wyglad) w wyborze partnera, w ktorych pomijaja jego ( szczegolna, przypominam, zart, zaznaczam) osobe. hipokryzja, koltunstwo i madrosc ulotniona.

Gosciu drobnokoscisty, jesli mowisz do mnie, to wiedz, ze ja nie mowilam do ciebie :)

Gość pogromczyni hipokryzji
,,parafrazujac autora tematu : dziwny jest ten swiat, w ktorym czlowiek wartosciuje innych po wygladzie przy czym jednoczesnie uwaza siebie z racji nie wiadomo czego (chyba tylko wrodzonego egocentryzmu, egoizmu, egotyzmu i narcyzmu) za lepszego od innych a zarazem ubolewa nad tym, ze inni kieruja sie - w jego ocenie - analogicznymi preferencjami (wyglad, wyglad, wyglad) w wyborze partnera, w ktorych pomijaja jego ( szczegolna, przypominam, zart, zaznaczam) osobe. hipokryzja, koltunstwo i madrosc ulotniona. " kwintESENCJA. Jak chłop uważa babę za wartościową i godną uwagi, bo ta spełnia odpowiednie kryteria wyglądowe - akurat w tym wypadku głównym kryterium jest bycie drobnej budowy ciała - to jest cacy. Natomiast jak kobieta za odpowiedniego uważa faceta również ze względu na odpowiednie kryteria wyglądowe - analogicznie, pożąda wysokiego, barczystego samca, to ona jest pusta i zła. No przepięknie pokazałeś pan swoją porządność i prawość, nie ma co. Generalnie jak usłyszę od kogoś, że faceci są istotami logicznymi i sprawiedliwymi w ocenie rzeczywistości i samych siebie, to zwyczajnie wyśmieję w twarz.

Gość gość
Drobne kobiety maja tez czesto drobne (=ciasne) c i p k i

Gość gość
Inteligentny facet potrafi sprawić że głupi osiłek zniknie i nigdy się nie odnajdzie choć nie wiem czy kobieta chciałaby potem żyć z mordercą.