Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wasze mamy dzisiaj o Wam pamietaly

Polecane posty

Gość gość

Byly prezenty czy tylko zyczenia? Pytam bo mimo,ze mam 36lat mama moja zawsze pamieta o mnie na zajaczka,mikolaja,pod choinke,dzien dziecka itd zawsze jet prezent i zyczenia Oczywiscie w tych dniach tez pamieta o moich dzieciach Kolezanka sie dziaiaj zdziwila jak powiedzialam ze mama wpadla z prezentem dla mnie i osobnym dla dzieci Jak jest u Was?

Gość gość
trochę dziwne bo dzieckiem już nie jesteś, a to jest święto dzieci, czyli wg mnie osób poniżej 18 roku życia

Gość gość
no dla mamy zawsze chyba dzieckiem bede,jej dzieckiem

Gość gość
Moja mama zawsze pamieta a mam ponad 40 lat i tez zawsze bede dla niej dzieckiem.To bardzo mile,mieszkam ponad 2tys.km od niej wiec prezentu nie bylo ale zyczenia owszem jak co roku :)

Gość gość
moja mama nie daje mi prezentów na dzień dziecka, za to teściowatak jak piszesz pamieta nie tylko o wnukach w tym dniu, ale także o dzieciach i nawet ja synowa dostałam prezent :), zawsze przygotowuje nam coś pysznego i imprezujemy, dla mnie to bardzo miłe, ja mysle, że moje dzieci też zawsze będą obdarowywane przez mnie

Gość gość
Tak, moja pamiętała :)

Moja tez zawsze pamieta :) Bo jak mozna zapomniec o wlasnym dziecku ,nawet jesli juz jest dorosle to dla mamy dziecko zawsze bedzie dzieckiem

Gość gość
dostałam życzenia. prezent dostaję jak jesteśmy akurat w tym samym mieście. nie wydaje mi się to dziwne- tak samo jak w dniu babci obchodzi cię własna babcia, a nie wszystkie starsze panie wyglądające "babciowato" tak w dniu dziecka myślisz o własnych dzieciach- choćby to były stare pryki- i guzik cię obchodzi cudze potomstwo w rzeczywiście dziecięcym wieku..

Gość gość
Tak pamieta, o urodzinach i imieninach tez. mieszkamy teraz 700 km od siebie Ale sa telefony i Skype:) mam 32 lata i to Mile jak rodzic o Tobie pamieta ..

Gość gość
moja też pamiętała :) kocham ją nad życie, moje wsparcie, przyjaciółka i osoba, na którą zawsze mogę liczyć :)

Gość gość
Mija mama zawsze pamieta. Dzisiaj nas zaskoczyli bo bylismy wczoraj u nich a dzisiaj akurat siedzielismy na podworku jak zobaczylismy podjezdzajacy samochod taki jak ich. Przyjechali bez zapowiedzi zrobic nam niespodzianke z prezentem dla mnie, dla meza i dla naszego syna. Najsmieszniejsze ze mi dali rozowy naszyjnik dla dziewczynki i szesciopak piwa ( lubie czasami wypic jedno piwo na zimno w upalny dzien) a mezowi samochodzik i tez szesciopak piwa z info ze zabawki bo dzien dziecka a piwo bo my juz troche wieksze dzieci. Tak ze sie posmialismy, posiedzielismy troche i pojechali, jak dla mnie to bardzo mile i ciesze sie ze o mnie pamietaja. Moja mama wychodzi z zalozenia ze zawsze jestem ich dzieckiem. Zwykle dostaje jakas ladna bluzke, czy perfumy. I ja tez planuje dawac synowi drobne upominki nawet jak bedzie mial 50 lat bo to moje dziecko po prostu :)

Gość gość
Jak to nie jest dzieckiem,poki rodzice zyja to nedzie dzieckiem