Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Dlaczego bruneci są tacy nieśmiali względem fikuśnych kobiet

Polecane posty

Gość gość
oj nie każdy. raz mi się trafił odważny i mega przystojny, umięśniony i wysoki brunet, ach.. ale zajęta byłam i nadal jestem. taki to mi namieszał w główce tamtego wieczoru :P

Gość kobietka5252
oj nie każdy. raz mi się trafił odważny i mega przystojny, umięśniony i wysoki brunet, ach.. ale zajęta byłam i nadal jestem. taki to mi namieszał w główce tamtego wieczoru :p

Gość gość
Wróciłeś zboczeńcu udający kobietę?

Gość andkaa
Niezbadane są wyroki brunetów :D

Gość gość
broken dostala po tlustej d***e po kilku dniach roboczych i sie poczwra przeistoczyla w lagodna, cielasta mikuuuu :D loooo jesssssussss :o

Gość Zimny dran
Jest do d...

Nie, to nie to :) Duże powinnam napisać w cudzysłowie. Niemniej dla większości mężczyzn są one gigantyczne i nieosiągalne.

Gość gość
pirat flapjack na umysle jestes zdrowy????? :D

Nie będę się rozpisywać, nie o to chodzi, nie odhaczam ptaszków z listy. Jeden z punktów (ten, który Cię dyskwalifikuje na starcie): Mężczyzna będzie szukał kobiety, którą będzie kochał, a nie chętnej na numerek.

Gość gość
niekoniecznie jest zdrowy tematy:13 posty:2199 wszystko:2212 :D jak by ktoś dodac nie potrafil:D :D ale na kafe.pl malo jest takich zostala tylko broken vel fiki miku i przydupas piracik z jednym jajem:D

Nie rozumiem. Nie kocham Ciebie nawet nie znam próbuję zrozumieć widzę że to forum pełne jest ludzi co marudzą. Mam zasadę że interesuje się kobietami tymi które się mną interesują. Też przy okazji lubię poczytać kobiece opinię o zyciu na temat mężczyzn i ich podejście do świata dla tego wydałaś mi się ciekawa pamiętam że chyba rok temu czytałem Twój jakiś post co wydał mi się bardzo ciekawy

Wprost: facet, który szuka na forum erotycznym czy gdzie indziej chętnej na numerek jest w moich oczach niegodnym mych względów, w moich oczach mężczyzna zachowuje się inaczej - znajduje kobietę, która go pociąga i próbuje ją uwieść. Teraz rozumiesz?

Gość gość
fiku mikuuu 01.06.2014 Wprost: facet, który szuka na forum erotycznym czy gdzie indziej chętnej na numerek jest w moich oczach niegodnym mych względów, w moich oczach mężczyzna zachowuje się inaczej - znajduje kobietę, która go pociąga i próbuje ją uwieść. Teraz rozumiesz? x Ciekawy pogląd wygłoszony przez imitację kobiety :)