Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 sprawdzam sobie ustawienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagoda rozgnieciona 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 Co ma symbolizować twój obrazek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 lets see Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 nie musisz tego wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 chyba zostanę przy tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagoda rozgnieciona 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 Broń oznacza tylko siłę, nie lepiej byłoby więc wkleić jakieś działo artyleryjskie, ewentualnie bazooke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 jak już musisz wiedzieć to Larry i Emil czyli ci dwaj z awatara chociaż to akurat kard z filmu na podstawie wydarzeń autentycznych, w 97 napadli na bank w północnym hollywood i strzelali się z gliniarzami 44 minuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twoja kotka psotka 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 Larry przeżył? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 Nie, ani Larry ani Emil nie przeżyli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twoja kotka psotka 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 Ilu gliniarzy nie przeżyło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 0, każdy przeżył, jedynymi ofiarami którzy zginęli byli ci dwaj. Mnóstwo rannych jednak każdy się wygrzebał. zabawne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twoja kotka psotka 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 Kiepski plan musieli mieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 Mieli dobry, wybrali dobre miejsce gdzie nie było zbytnio pozycji snajperskich aby ich nie rozwalili, najlepsze uzbrojenie jakie mogli mieć i kamizelki kewlarowe, po tym jak rąbnęła im farba w torbie z pieniędzmi zdenerwowali się i rozpoczęli walkę a mogli uciec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 mówią, że mieli przeszkolenie militarne, pod koniec jeden w samochodzie jechał powoli a drugi osłaniał kryjąc się za samochodem, nawet gdzieś czytałem, że pod koniec strzelaniny było tam 400 gliniarzy, rozwalili ich dopiero ci z jednostki swat, tak słyszałem o tych 400 glinach ale ilu ich było, nie wiem, wiem jednak, że mieli gówniane 9 mm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twoja kotka psotka 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 Jednak zawsze należy się trzymać pierwotnego planu. Tzn. nie zmieniać na szybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 już wcześniej napadali na banki i opancerzone samochody z forsą i zrabowali łącznie 1 600 000 dolarów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twoja kotka psotka 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 9 mm też jest w UZI, ale dobra - wiem, o co ci chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 a widziałaś kiedyś gliniarza z uzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twoja kotka psotka 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 Nie widziałam, ale nie napadam na banki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 to nie ma nic wspólnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twoja kotka psotka 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 To jak to w końcu jest? Na filmach pierwszy lepszy szeryf zawsze ma w bagażniku jakąś grubszą broń. A tu 400 i żaden nie miał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 widocznie nie, filmy filmami, gliny mają swoje przepisy a co może mieć taki glina oprócz 9 mm, poza tym to było prawie 20 lat temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twoja kotka psotka 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 Pewnie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagoda rozgnieciona 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 Larry ty nie masz żądnych wzniosłych celów gangsterskich, po prostu imponuje ci dwójka nierozgarniętych ludzi, zdesperowanych i lubiących strzelać. Jak dla mnie to na pierwszy rzut oka fatalny i beznadziejny przykład gangstera bandyty, choć owszem - postawę mieli wzorową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 dobra idę zagrać w moją ulubioną markę resident evil póki noc młoda a co ja mam, może kiedyś usłyszysz albo i nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagoda rozgnieciona 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 Są gangsterzy desperaci tacy którzy wolą dać się zabić zamiast odsiedzieć te 15 lat, i są tacy którzy UCIEKAJĄ gdy wiedzą że nie mają szans na wyjście z opresji. Ja hołduje tym inteligentniejszym więc wiadomo jakim. Są też zasadzki w których giną podczas wymiany ognia, ale zasadzka to inna sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach