Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Larry from North Hollywood

Test awataru temat Larrego

Polecane posty

jak już musisz wiedzieć to Larry i Emil czyli ci dwaj z awatara chociaż to akurat kard z filmu na podstawie wydarzeń autentycznych, w 97 napadli na bank w północnym hollywood i strzelali się z gliniarzami 44 minuty :classic_cool:

Mieli dobry, wybrali dobre miejsce gdzie nie było zbytnio pozycji snajperskich aby ich nie rozwalili, najlepsze uzbrojenie jakie mogli mieć i kamizelki kewlarowe, po tym jak rąbnęła im farba w torbie z pieniędzmi zdenerwowali się i rozpoczęli walkę a mogli uciec

mówią, że mieli przeszkolenie militarne, pod koniec jeden w samochodzie jechał powoli a drugi osłaniał kryjąc się za samochodem, nawet gdzieś czytałem, że pod koniec strzelaniny było tam 400 gliniarzy, rozwalili ich dopiero ci z jednostki swat, tak słyszałem o tych 400 glinach ale ilu ich było, nie wiem, wiem jednak, że mieli gówniane 9 mm

Larry ty nie masz żądnych wzniosłych celów gangsterskich, po prostu imponuje ci dwójka nierozgarniętych ludzi, zdesperowanych i lubiących strzelać. Jak dla mnie to na pierwszy rzut oka fatalny i beznadziejny przykład gangstera bandyty, choć owszem - postawę mieli wzorową.

Są gangsterzy desperaci tacy którzy wolą dać się zabić zamiast odsiedzieć te 15 lat, i są tacy którzy UCIEKAJĄ gdy wiedzą że nie mają szans na wyjście z opresji. Ja hołduje tym inteligentniejszym więc wiadomo jakim. Są też zasadzki w których giną podczas wymiany ognia, ale zasadzka to inna sprawa.