Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce_ przerwe_ w_ zyciu

On mnie wyzywa, a ja jeszcze przepraszam

Polecane posty

Gość chce_ przerwe_ w_ zyciu

Czuje się jak smiec, jeżeli mu coś nie pasuje to zawsze jest to moja wina Przed chwilą usłyszałam, że jestem głupia, pop*********a wariatka, a ja chciałam z nim tylko porozmawiać o naszym seksie On nie ma żadnych większych fantazji, tylko wyjąć i wlozyc, ją chce dużo więcej Jemu wystarczy raz w tygodniu, a ja jakby się dało chciałabym codziennie Dzisiaj poklocilismy się podczas seksu, właściwie przeze mnie, bo tak jakby przerwalam Tylko jakby wysłuchał mnie i spróbował zrozumieć to by tak nie było, a po wszystkim wyzywa mnie, a jak proszę żeby wysłuchał co chce powiedzieć to każe mi się zamknac, wyzywa, czasem uderzy, ale to tylko jak się nie chce odczepic jak się klocimy, czuje się ponizana, mam beznadziejne poczucie wartości, chce coś sobie zrobić Teraz siedzę i rycze, a on spi, nie obchodze go i to co do mnie mówi, a jutro tak jakby sprawy nie było, tylko wypomni mi że to była moja wina

Gość gość
ilosc ruskiego wojska poznalam w przedszkolu odbierajac dziecko to byl blad wielki blad pozdrawiam Malgosia

Gość gość
wyjasni mi ktos powod dla ktorego bycie palantem sie OPLACA w tym kraju?

Gość gość
Po jaką cholerę z nim jesteś? jesteś aż tak zdesperowana, że boisz się, że nikt poza takim dupkiem cię nie zechce? szanuj się kobieto!