Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NoDobraCzasZmierzyćPrawdę

Ok dosyś tego ateiści! KATOLICY PRAWOSŁAWNI MUZŁUMANI ITD

Polecane posty

Gość gość
tv nie kłamie i ma ogromną moc! Pamiętamy ilu ludzi się nabrało na 1kwietniowy dowcip o złomowaniu 10letnich aut? Było zamieszanie z tego powodu-nie pamiętacie już? Łykam każde info z tv wiadomości! Ludzie w większości wierzą w to co im media przekazują.

Gość nelllla
Ja dziś nie zasnę. Widzieliście jak doszło do potopu? Brrrrrr!

Gość Bozy 20cm penis
Oczywiscie ze jestem

Gość ateista z powołania
Jest dobry powód dla którego treści z tych filmów, które tu ktoś wkleił, nie uczą w szkołach. To zwyczajna bujda. Jeśli ktoś jest Ci w stanie wmówić że Ziemia ma mniej niż 10 tysięcy lat to tylko porażka naszego systemu edukacji i pokazuje to jak naiwni są zwykle wierzący.

Gość gośćnormalny
ateistazapowołania - a tobie kto wmówił że ziemia ma więcej niż kilka tysięcy lat i na jakiej podstawie się pod tym podpisujesz? Zbadałeś to osobiście, czy teza nie potwierdzona w laboratorium bardziej cie przekonuje?

Gość gość
Ewolucja głosi że człowiek chory na raka powinien stać się rakiem- tymczasem co sekundę jakiś człowiek umiera na raka i jakos żaden się w tego raka nie przemienił jeszcze by żyć w nowym wcieleniu... Może to się w końcu stanie na przestrzeni kolejnych milionów lat? Jak myślicie?

Gość gość
ewolucja niczego takiego nie głosi. wiek ziemi ocenili naukowcy na podstawie badań, skamielin i skał.

Orędzie nr 13 z serii Ostrzeżenie Przesłanie do agnostyków i ateistów: czwartek, 18 listopada 2010, godz. 21.00 Dla tych, co twierdzą, że we Mnie nie wierzą, mam następujące słowa. Zadajcie sobie pytanie: Czy pamiętacie czas, kiedy naprawdę wierzyliście w Boga? Powróćcie myślami do czasu, kiedy byliście dziećmi. Nieważne, jakiego wyznania byli wasi rodzice. Czy wierzyliście wtedy? Co się zmieniło? Czy to był wpływ innych, że przestaliście wierzyć? Czy powiedzieli wam, że jest jakieś racjonalne wytłumaczenie waszego istnienia? Od samego początku trudno jest zaakceptować Moim dzieciom fakt, że istnieje jeszcze inny rodzaj egzystencji niż ten. Ale popatrzcie na te wszystkie cuda stworzenia, jakich dokonuje Mój Przedwieczny Ojciec: słońce, księżyc, morze, rzeki, rośliny, zwierzęta — i odpowiedzcie, skąd to wszystko pochodzi. Czy naprawdę wierzycie, że to ewoluowało z jakiejś podrzędnej formy życia? Uważajcie na kłamstwa, rozsiewane przez tak zwane wróżki, które istnieją w ruchu New Age. Są one prowadzone do tego, w co wierzą, że jest prawdą, w ekscytujące życie obiecywane im w nowej erze. Ta era, na wiarę w którą są oni naprowadzani, to Nowy Raj — wizja Ziemi jako chwalebnego centrum wszechświata, kontrolowanego przez człowieka. To fałszywa doktryna. Wielu ludzi, nawet w/ierzących w B/oga, daje się uwieść tej wizji i mylą ją z B/ożą doktryną Nowych Niebios i Nowej Ziemi. Są prowadzeni przez demony. Jedni to wiedzą, inni nie. M/ódlcie się, aby poznali prawdę, aby nie kroczyli tą błędną ścieżką, prowadzącą donikąd. Ateistom mówię: kocham was bez względu na to, jak mnie obrażacie. W waszych wysiłkach, aby wszystko wyjaśniać rozumowo, widać po prostu inny rodzaj w/iary — wiary w to, że człowiek ma wszystko pod kontrolą. Tak nie jest. Moje kochane dzieci, o które walczę, są zachęcane, aby podążać za szatanem, zwodzicielem i wrogiem ludzkości. Zapytajcie ateistę, który robi wszystko, aby piętnować w/iarę w B/oga, dlaczego to robi? Czy nie wystarczy, aby po prostu we Mnie nie wierzyć? Dlaczego ci ludzie kłamią? Wiele grup ateistów ma swoje agendy, służące do sprowadzania Moich dzieci na złą drogę. Ich wiara, że Ja nie istnieję, to po prostu inny rodzaj r/eligii. R/eligii, która wychwala potęgę rozumu, inteligencję i pychę. Naśladują w tym szatana. W swojej ślepocie podążają za innym rodzajem w/iary — uwielbieniem Ciemności, gdzie nie istnieje miłość. Tak zapalczywi, tak dumni ze swych przekonań są ateiści, że nie rozumieją, że ich postawa to r/eligia — r/eligia kusiciela, który śmieje się z ich głupoty. Ateiści, posłuchajcie Mnie ostatni raz. Powróćcie do czytania Pisma Ś/więtego. Popatrzcie na Księgę Jana i rozważcie tę prawdę, która się teraz realizuje. Nie wydaje się wam to prawdą, skoro jesteście świadkami tych zdarzeń dzień po dniu? Czy nie widzicie, że Moje słowo, Moje proroctwo, przepowiedziane dawno temu, może być prawdą? Otwórzcie oczy i powiedźcie mi jeszcze raz: „B/oże, jeżeli naprawdę istniejesz, daj mi znak swojej miłości. Otwórz moje serce na Twoje prowadzenie. Jeżeli jesteś, daj mi odczuć Twoją miłość, abym poznał prawdę. M/ódl się za mnie.” Wzywam was i jeszcze raz wam powtarzam. Miłość nie jest wytworem człowieka. Nie zobaczysz tego, ale możesz to odczuć. Miłość pochodzi od Przedwiecznego Ojca, to dar dla ludzkości. Nie pochodzi od ciemności. Ciemność, jaką odczuwacie, jest pozbawiona miłości. Bez prawdziwej miłości nie możecie poczuć ani zobaczyć światła. Ani przyszłości. Ja jestem Światłem, Ja jestem przyszłością. Wciąż przynoszę wam życie i chwałę. Zwróćcie się do Mnie o pomoc. Zróbcie to, a Ja odpowiem i obejmę was Moimi ramionami. Moje łzy radości ocalą was, odkąd staniecie się na nowo Moimi ukochanymi dziećmi. Przyjdźcie do Mnie teraz, a spotkamy się w Niebie. Wasz Kochający Zb/awiciel J/ezus C/hrystus PS: tekst pochodzi ze str ostrzezenia.net