Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mosiek1288

Zaręczyny :)

Polecane posty

Drogie Kobiety. Zwracam się do was, gdyż tylko Wy potraficie udzielić prawdziwej pomocy w tych sprawach. Jestem chłopakiem, który ma 22 lata. Od prawie dwóch lat jestem z dziewczyną w związku i już wiem, że to jest ta jedyna wybranka serca. Nie widzę poza Nią innych kobiet. Żadna mnie nie interesuje tylko ta jedna. I chce się Jej oświadczyć. Tylko nie chce żeby odbyło się to na zasadzie uklęknąć, dać pierścionek i kwiaty i tyle. Chce uczynić, aby ten dzień był jednym z najbardziej wyjątkowych w Jej życiu. I proszę was o pomoc, bo nie wiem do końca jak to uczynić, a w takich sprawach pomóc mogą tylko kobiety. Proszę o pomoc.

Gość gość
to Ty znasz swoją dziewczynę i chyba wiesz, o czym marzy?

Gość gość
Wez ja do kina na film, po standardowych reklamach wyswietla sie Twoj filmik w ktorym mowisz jak bardzo ja koffasz I dlaczego chcialbys zeby za Ciebie wyszla Ona z szoku placze ,a Ty klekasz z pierscionkiem cala sala klaszcze ,a Wy wychodzicie na szampana ;)

Gość mosiek1288
Moja dziewczyna lubi wiele rzeczy i jest tego za dużo. A w kinie nie będę bo niestety uwarza to za sprawę zbyt osobistą :(

Gość gość
no lubi wiele rzeczy, ale na pewno jest coś, o czym marzy. nigdy nie powiedziała Ci np. chciałabym teraz znaleźć się na plaży nad adriatykiem? albo coś w tym stylu. posłuchaj jej uważnie. i zabierz ją w miejsce, o którym marzy, a tam się jej oświadcz.

Gość gość
Zabierz ją gdzieś gdzie będziecie tylko we dwoje, zrób to przy jakichś romantycznych okolicznościach, które zapamięta, np. na plaży przy WSCHODZIE słońca (zachód jest zbyt oklepany). Upewnij się że jest w dobrym nastroju i jest bardzo szczęśliwa, nie rób tego np. po kłótni, czy gdy jest z czegoś niezadowolona. Nie bierz wtedy kwiatów, żeby się niczego nie domyśliła. Pudełko z pierścionkiem schowaj sobie do kieszeni, w odpowiednim momencie walnij piękną mowę o tym że jest miłością Twoje życia i daj jej pierścionek.

Twoja dziewczyna na pewno wolałaby aby ta chwila była tylko Wasza,we dwoje.Ja swojemu mężczyźnie,że zaoszczędził mi szopek gdzieś w knajpie albo przy stu osobach :P.Może macie takie "swoje miejsce",które jej się z Tobą kojarzy?

Gość gość
22 lata ? Tylko Ci sie wydaje, ze jestes dojrzaly. Poczekaj. Nie neguje, ze to Kobieta Twojego zycia. Wyluzuj. Daj czasu pokazac, co z tego wyjdzie. Ja czekalem ponad 5 lat, az pozwolila mi sie oswiadczyc. I nie zaluje !

Gość gość
ja uważam, że proste rozwiązania są najbardziej efektowne. Mi narzeczony oświadczył się na wspólnych wakacjach podczas spaceru po plaży. W ogóle się tego nie spodziewałam. Nawet nie zabrał ze sobą pudełeczka na pierścionek, tylko schował go w kieszeni, żebym nic nie zauważyła. Tylko zauważyłam, że dziwnie trzymał się za tą kieszeń, pewnie bał się, żeby pierścionek nie wypadł :P Następnie zabrał mnie do fajnej knajpki gdzie zjedliśmy pyszną kolację i później wróciliśmy do pensjonatu... :D :)