Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu on jest takim niekumatym debilem? jak go spławić?

Polecane posty

Gość gość

poznałam w marcu na portalu randkowym chłopaka, tam miał zdjęcie okej, mógłby mi się nawet spodobać, niestety zdjęcie pokazywało jakieś walory, których on nie miał, na fotce przystojny blondyn, niebieskie oczy, ładne rysy twarzy, na żywo zapadnięta gęba, suchy, markotny, kozia bródka, czerwone rece, sina twarz, włosy nażelowane, zupełna porażka. Do tego robi błędy ortograficzne w każdym smsie. Początkowo zaczęłam go olewać, odpisywać na co drugiego, co trzeciego smsa, potem zaczęłam się z niego nabijać. Nie załapał chyba. Czy powinnam napisać mu wprost "odczep się ode mnie" albo "proszę nie kontaktuj się ze mną?"

Gość gość
daj mu szanse

Gość space 1999
Tak, powinnaś mu napisać wprost, tak pomiędzy tym proszę a odczep się. Stanowczo, ale bez obrażania, poniżania.

Gość gość
Nie masz w telefonie czegoś takiego jak; "zablokuj" tego delikwenta? Jeśli nie, napisz jemu wprost.Nie pisz do mnie, nie jestem tobą zainteresowana.

Gość gość
ostatnio jak zapytał mnie co robię następnego dnia, napisałam ,że jadę na wesele, myślałam ,że może się domyśli - wesele - jedzie - czyli pewnie ma partnera skoro nie zaprosiła mnie- ale NIE , nie domyślił się. U mnie się dużo zmieniło, ja mam chłopaka, więc nie dam mu szansy. Zresztą to byłoby bez sensu, on mi się w ogóle nie podobał. Potem się zakochałam w koledze, zostaliśmy parą, jestem z facetem, który jest przystojny i nie robi błędów ortograficznych, do tego jest podobnie jak ja z lepszej rodziny, a tamten jakiś dziwny, robol, nic nie osiągnął, nie ma domu, mieszkania, samochodu, nigdy nie był za granicą, robi błędy ortograficzne, nie chodzi do teatru, muzeum, no po prostu nie moja liga

Gość gość
Nie twoja liga... Ale twoja też nie najwyższa, skoro z prostą sprawą nie umiesz sobie poradzić :p

Gość gość
co zabawne - on uważa,że to fajnie jak dziewczyna "nie jest łatwa" i on ją musi długo zdobywać :D tylko, że to nie są gierki z mojej strony i udawanie niedostępnej...a on zamiast się zająć dziewczyną, która by go chciała to wybrzydza i mówi,że nie lubi być podrywany :O Jest prostakiem, który chodzi w białych spodniach, do tego białe buty z elementami srebrnymi.Niski, chudy. Żadna z Was by na niego nie poleciała.

Gość gość
Ostatnio napisał,że nie lubi upałów i nie opala się, bo "żadko nosi krutkie spodenki" na co ja mu "zadko? krutkie? ... eee :/ " a on chyba nie załapał,że chodzi mi o jego ortografię,bo odpisał "no zadko, bo w pracy nie wypada w krutkich a po miescie tez nie lubie"