Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szok w gabinecie ginekologicznym

Polecane posty

Gość gość

Jestem nauczycielką w liceum, pracuję od około 15 lat. Wybrałam się dziś do ginekologa, mojej pani doktor nie było, ale polecono mi innego lekarza z mojej przychodni. Wchodze do gabinetu a tu siedzi przede mną mój uczeń!!! Mój wychowanek!!! Nazwisko i imię w stylu Jan Kowalski, więc wgl się nie zastanowiłam przed gabinetem. Jemu też zrobiło się niezręcznie. Ja do niego Panie doktorze, on do mnie Pani profesor (uczyłam go w latach kiedy tak się mówiło w liceum). Zbadał mnie, przepisał co miał przepisac, ale czuję do teraz wstyd i skęrpowanie.... Już więcej do niego nie pójdę.

Gość gość
Był uczniem teraz jest lekarzem nic to krępującego moim zdaniem dla niego to chleb powszedni bez względu na to jakie relacje były między Wami w Liceum

Gość gość
ja bym na pewno nie rozwalila przy nim nog:D Dziwie sie, ze zrobilas. Trzeba bylo powiedziec, ze na pewno zrozumie, ale sytuacja jest krepujaca i wybierzesz sie do innego lekarza

Gość gość
Zależy jak się do niego odnosiłaś.Teraz to tylko mozna wspominać.Obejrzał cię od dołu i teraz ma o tobie zdanie.Wtedy byłaś atrakcyjna,a teraz nic do zobaczenia.

Gość gość
ja bym sie zbadac nie dała, wyszłaby z gabinetu :)

Gość gość
Nie wiesz jako nauczycielka kiedy i komu trzeba pokazać pizę.

A ja uważam, że możesz być dumna za swojego wychowanka i możesz śmiało korzystać z jego usług - o ile jest dobrym specjalistą. On też może być dumny bo dawni koledzy z ławy szkolnej którzy wybrali inne profesje mogą mu zazdrościć że ma okazję oglądać ich panią od. ... w pozie... jednoznacznej ;)

Gość gość
Poznał wiadomośc***ani profesor od dołu.