Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak reagujecie

Polecane posty

Gość gość

gdy zawodzi was ktos, co do ktorego mysleliscie, ze jemu na was zalezy? Jak pozniej zachowujecie sie, gdy go spotykacie?

Gość gość
Normalnie, mam niskie wymagania względem ludzi.

Gość gość
czyli nie pokazywac, ze zranilo mnie jego zachowanie?

Gość gość
Jak chcesz, ja nie pokazuje bo nie mam czego, jak już to jestem bardziej zła niż zraniona.

Gość gość
Ale właściwie dlaczego ma nie pokazywać swojej złości?

Gość gość
A ja uważam ze są sytuacje kiedy ta druga osoba powinna być swiadoma tego jak bardzo nas skrzywdziła swoim postępowaniem, bądź zachowaniem

Gość gość
ja w każdym razie postanowiłam, że bedę całkowicie ignorowała jego osobę. Zadnego "cześć", żadnego "dzień dobry". jak będzie chciał ze mną nawiązać kontakt, to z pewnością sposób znajdzie, no nie?

Gość gość
no tak!

Gość gość
Kiedy ktoś mnie zrani lub się na kimś zawiodę nie robię sceny, po prostu jakby spojrzenie zabiło to ta osoba padła by trupem. Przestaję się kontaktować i tyle.

Gość gość
Ale jak byście się zachowali, gdyby was poniżano w obecnosci tej osoby, na której wam zalezy, a on nic by nie robił? żadnej reakcji. ani nawet póżniej nic by nie zrobił? Jak byście go potraktowali?

Gość gość
gość 02.06.2014 Ale jak byście się zachowali, gdyby was poniżano w obecnosci tej osoby, na której wam zalezy, a on nic by nie robił? żadnej reakcji. ani nawet póżniej nic by nie zrobił? Jak byście go potraktowali? xxxxxxx zalezy o jakie ponizenie chodzi.mozesz mniej wiecej napisac?

Gość gość
opisz konkretnie co się stało, bo w przeciwnym razie nikt nie da Tobie obiektywnej odpowiedzi

Gość gość
On jest kolegą człowieka (wykonują ten sam zawód), który miał mnie przyjąć na rozmowę. Ale jakoś tak sie złożyło, że wchodziły na tę rozmowę wszystkie inne osoby, a ja ciągle czekałam, po czterech godzinach nie miałam już siły nawet się przeciwstawić, byłam zmęczona, padnięta. Osoba, do której przyszłam, wyszła i znow ignorując mnie chciała wziąć na rozmowę kogos, kto przyszedł już po mnie. Ale tylko ten ostatni petent okazał się uczciwy, bo powiedział, że ja byłam przed nim. No i zapadła cisza: obok tego, który przyjmował, stał mój dobry znajomy (może nawet przyjaciel, tak myslałam przynajmiej dotychczas), widząc tę scenę i wiedząc, że czekam od kilku godzin nie powiedział nic, nie zareagował. Stał i patrzył, a później przechodził obok, bo musiałam jeszcze czekać pół godziny, i nie powiedział nic, nie zagadał. Kompletna cisza. ja od nikogo nie wymagam niczego, ale jakoś mnie zaskoczyła ta jego obojętność.

Gość gość
Jak ktoś jest obojętny, to szanujący siebie człowiek nie narzuca się nikomu, kto sobie tego nie życzy. Nic na siłę.

Gość gość
ech!!!

Gość gość
nie reagujecie?

Gość gość
bo co? a jaki to ma związek z tematem? Waszym zdaniem ten gosciu będzie próbował wyjaśnić tę sytuację ze mną? Jeszcze go nie widziałam od tego czasu.

Gość gość
Maciek B. opisalam wyzej o co poszlo.

Gość gość
miałam podobną sytuacje, tylko konsekwencje byłyby dla mnie gorsze gdybym nie zabezpieczyla sie niechcący wcześniej. ktoś kto miał coś dla mnie zrobic, nie zrobił tego, a konsekwencje mialam ponieśc ja. Dodajmy, ze chodziło o ważne sprawy służbowe. Co zrobiłam? Olałam człowieka, przestałam odbierać telefony, wychodzić na piwko, rozmawiać na gg itd. i tak jest do dzisiaj. jest dość inteligentny, zrozumiał.

Gość gość
A może nawet tamta osoba nie wie o co chodzi :P

Gość gość
Ktora osoba nie wie, o co chodzi?

Gość gość
no i co z tego?

Gość gość
trauma :D smutek :)

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej